Pentru a face o schimbare in baia ta nu este necesar sa investesti foarte mult. Datorita dimensiunilor mai reduse din baie decorul poate sa fie schimbat cu usurinta adaugand doar cateva accesorii baie noi. Daca ai ales pentru mobilierul din baie nuante neutre, fie ele deschise sau inchise poti sa folosesti o multime de tipuri de accesorii baie colorate sau care sa schimbe aspectul general.
O schimbare nu inseamna intotdeauna ca trebuie sa renovezi din nou intreg spatiul. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o idee buna si sa cumperi cateva accesorii baie iar in scurt timp vei putea simti ca te afli in cu totul alt loc. Totusi, atunci cand alegi accesorii baie laguna trebuie sa tii cont de dimensiunea spatiului si de posibilitatile pe care le ofera pentru a adauga toate elementele necesare pentru confortul tau.

Tipuri de accesorii baie care iti vor oferi transformarea dorita

In cazul in care baia ta este de dimensiuni mici poti incepe prin a schimba accesoriile si sa oferi cat mai multa functionalitate spatiului. Cumpara mai intai niste prospoape colorate din bumbac care pot sa absoarba apa eficient si au o textura moale si placuta la atingere. Aseaza doua prosoape la vedere pentru a fi la indemana atunci cand ai musafiri.
Pentru a spori si mai mult confortul casei tale adauga niste covorase care sa se potriveasca stilului de amenajare existent. Cele mai bune covorase sunt cele realizate din materiale de calitate precum bumbacul. Alege un model cu suprafata anti alunecare pentru a preveni accidentele nedorite. Astfel de elemente de decor contureaza incaperea si adauga mai mult confort pentru ca tu sa te simti cat mai bine atunci cand utilizezi baia.pahar-cu-suport-5305509-300x300-2186990
Un alt tip de accesorii baie esentiale pe care le poti cumpara este un cos de rufe. Pe langa caracteristicile functionale, va arata si bine datorita culorilor vibrante si desing-ului. In plus, va fi foarte util deoarece este suportul perfect pentru hainele care urmeaza sa fie spalate. Daca spatiul iti permite atunci poti sa amplasezi chiar doua cosuri de rufe pentru a separa hainele colorate de cele albe.

Alte accesorii baie care sa le poti folosi

Pe langa cele mentionate poti sa fii creativa si sa decorezi dupa propriile tale reguli. Un halat de baie impreuna cu o pereche de papuci de casa caldurosi amplasati in apropierea cazii de baie vor arata la fel de bine precum orice alt tip de accesorii baie. Un alt tip de accesorii baie esentiale dar care se pot schimba cu usurinta sunt suporturile pentru periute de dinti, pasta de dinti si sapun. Alege modele care sa fie in ton cu preferintele si personalitatea ta sau inspira-te din design-uri deja create.
Un alt element pe care il poti adauga in baia ta sunt plantele naturale sau artificiale. Cele din urma sunt mai usor de intretinut in comparatie cu cele naturale care daca nu sunt bine alese pot avea de suferit in conditii de umiditate. Creeaza un aspect proaspat si vesel in baie care sa iti ofere un sentiment placut de fiecare data cand folosesti spatiul. Daca iti pui imaginatia in functiune si creezi un ambient original atunci vei avea o baie asa cum nu poti gasi nicaieri.