Orice zi impreuna cu copiii este o adevarata aventura si o ocazie de facut amintiri. De la primul dinte, primii pasi, primele cuvinte, toate sunt lucruri pe care parintii cu siguranta nu le vor uita niciodata. Din pacate anii trec si intreaga familie se schimba fantastic de la un an la altul, mai ales membrii mai mici, iar cea mai buna cale de a pastra amintiri frumoase din toate perioadele vietii sunt fotografiile.

Tocmai pentru ca ei cresc atat de rapid ne este greu sa pastram in amintire fiecare etapa, fiecare clipa minutata alaturi de ei si doar fotografiile sunt cea mai buna solutie care ne ajuta sa luam cu noi peste ani toate aceste clipe de bucurie. Iti recomandam sa apelezi la serviciile unui fotograf de copii pentru a realiza sedinte foto nou nascuti care reprezinta modul perfect de a pastra esenta acestei noi aventuri si amintirea acestor clipe speciale, care in timp inevitabil se vor pierde.

Programeaza sedinta foto nou nascuti se poate realiza intr-un studio foto special amenajat pentru sedinte foto, acolo conditiile si aranjamentul sunt ideale.

Sedinta foto de nou nascut se programeaza din timpul sarcinii, de preferat la debutul celui de-al treilea trimestru de sarcina. Este bine sa ai un loc rezervat din timp, decat sa cauti fotografi disponibili in cele cateva zile dupa ce bebelusul tau a venit pe lume. Ideal ar fi ca sedinta foto sa se realizeze pana la varsta de 2, maxim 3 saptamani ale micutului pentru ca in perioada aceasta doarme aproape mereu si iar tenul lui este foarte curat.

Ca accesorii pentru sedinta foto se pot folosi foarte multe elemente, de la hainute pana la jucarii si articole specifice, biberoane, caciulite. Un studio foto profesionist va avea insa mereu recuzita necesara, care poate cuprinde diverse paturici, jucarii, cosulete, patuturi, etc.

Daca bebelusul este alaptat, incearca sa excluzi din alimentatia ta alimentele care pot provoca crampe abdominale. Evita mancarea picanta, cofeina, sucurile acidulate, legumele crucifere sau alte alimente care stii ca ii pot provoca micutului crampe abdominale.

Sedinta foto dureaza in general doua ore si jumatate, daca bebelusul este linistit, doarme bine si nu se trezeste la fiecare atingere. In aceste doua ore si jumatate el va fi hranit, schimbat, leganat, adormit, fotografiat. De aceea o astfel de sedinta foto necesita timp.

Puteti merge la fotograf si in timpul sarnicii. Fotografiile facute in timpul sarcinii sunt o amintire pentru intreaga familie. O sedinta foto maternitate este o experienta unica, o amintire ce nu poate fi pretuita, o imortalizare a unei perioade minunate din viata.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de parintimoderni.ro