Arată la fel. Se îmbracă la fel. Au aceeași voce și aceeași energie. Sunt cele mai tari trupe tribut din Europa și te așteptă în fiecare miercuri, pe scena Berăriei H, cu cele mai fidele reprezentații ale artiștilor tăi preferați.

O mai stiti pe Ioana Nae, vaduva lui milionarului Nae Nicolae? In urma cu doi ani, ea ajungea in atentia opiniei publice, dupa ce sotul ei, Nae Nicolae, supranumit si “Regele Imobiliarelor din Ilfov”, isi pierdea viata intr-un accident terifiant, spulberat de tren pe cand se afla la volanul bolidului sau de lux.

Traian Băsescu face, pe Facebook, o paralelă între situaţia de la Volkswagen şi cea a justiţiei din România. 

rusia_avioane_99689100-5390326

Cel puțin 15 avioane ruse de tip cargo transportând ‘echipamente și personal’ au aterizat în ultimele două săptămâni la baza militară din provincia Latakia, în vestul Siriei, a indicat sâmbătă o sursă militară citată de AFP.

medici778_74633500-5037777Situaţie disperată în Buzău, unde Spitalul Judeţean de Urgenţă riscă să fie închis. Nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de muncă, medicii vor să recurgă la un protest radical: să-şi dea demisia în bloc.

zoree300_65123600-4617824Suzana Andreias, menajera lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, a dezvaluit intimitati si preferinte ale cuplului, asa cum le vazuse ea. Ingrijindu-se de toate nevoile “celor mai iubiti fii ai poporului”, angajatii aveau atributii si reguli stricte. Interesul pentru orice din afara sectorului propriu de lucru era exclus. Li se interziceau orice discutii despre locul si obiectul muncii, acasa, cu membrii familiei sau cu prietenii. Dupa instructajele securistilor la angajare, cei din personal intelegeau ca prapastia dintre serviciu si restul vietii lor poate fi fatala.

familia_ceausescu_39296300-8014980Dumitru Avram, fost consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu, a vorbit, la România TV, despre averea familiei Ceauşescu şi despre ultima perioadă din viaţa dictatorului. Avram spune că Ceauşescu nu avea mai mult de un milion de lei pe carnetele de CEC şi, în afară de îmbrăcaminte şi maşinile pe care le primise cadou, nu avea altă avere.

ceataa_56819100_81928200-4070342Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. În cea mai mare parte a ţării va ploua, vântul va sufla slab şi moderat, iar vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii septembrie. Săptămâna viitoare va continua cu vremea rece pentru această perioadă, iar în orele dimineţilor mercurul în termometre se apropie de pragul de îngheţ în unele localităţi din ţară.

world-leaders-pooping-the-daily-duty-cristina-guggeri-2_08348600-3209474O artistă din Italia a creat un proiect inedit. Astfel, ea şi-a imaginat cei mai puternici oameni din lume atunci când se aflau pe budă. Imaginile au atras imediat atenţia internauţilor.