„Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine în grila de programe a Prima TV cu surprize de proporții. Șerban Huidiu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în anul 2012, i-a oferit locul său, Condruț Kegheș (Dezbrăcatu’). Cei doi se vor alătura Ioanei Petric și lui Cristian Hrubraru la prezentarea emisiunii care va avea patru ediții pe săptămână.

Şerban Huidu: „Nu am plecat niciodată de la Cronică”

Șerban Huidu a declarat că nu a plecat niciodată de la „Cronica Cârcotaşilor“, ci doar de la pupitrul emisiunii, potrivit adevarul.ro. Realizatorul tv este convins că noul sezon va avea un real success: „Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe”
„Cârcotașii” măresc miza în noul sezon și sunt gata să abordeze subiecte “fierbinți” pentru telespectatorii emisiunii.

„Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne”, a mărturisit Şerban Huidu.

Cu cine face echipă Şerban Huidu

Partenerul de pupitru al primului Cârcotaş din istorie are emoţii la revenirea în emisiune, „emoţii constructive” însă.

„Noua Cronică este mult mai dinamică şi mai ofertantă pentru telespectator. Subiectele vor fi proaspete, având în vedere că sunt patru ediţii pe săptămână. De asemenea, şi Dezbrăcatu’ va fi proaspăt, deşi au trecut 12 ani de la debutul său în emisiune”, este convins Codruţ Kegheş.

Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vor împărţi frăţeşte, cu cârcoteli, „măsuţa” Cronicii în fiecare săptămână. „Mă bucur şi sunt mândră de faptul ca voi lucra cu aceşti ’grei’ ai televiziunii. Am crescut alături de ei, am învăţat multe lucruri, iar acum a venit momentul să ne unim forţele pentru a duce show-ul la următorul nivel”, a dezvăluit reprezentanta sexului frumos.

Colegul ei, rockerul, are de asemenea toate motivele să creadă că noul sezon va fi cel mai spectaculos din ultimii ani.

„Şerban face echipă cu Dezbră, cel mai îndrăgit personaj de către public, iar eu voi fi cu Ioana. Vom face pe dracu-n patru, toţi patru, în cele patru ediţii pe săptămână, pentru ca publicul să iubească, în continuare, Cronica”, promite Cristian Hrubaru.

15 ani de „Cronica Cârcotaşilor“

„Cronica Cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Noul sezon, cu fondatorul Şerban Huidu în rândul prezentatorilor, începe pe 21 septembrie, la ora 20:15, la Prima TV.