Ancheta în acest caz a fost declanşată în urma unui apel la 112 făcut de fiica de 18 ani a asistentului maternal, care a solicitat intervenţia forţelor de ordine după ce bărbatul, care consumase alcool, şi-a bătut soţia, scrie Mediafax.

Poliţiştii care au intervenit au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, care avea spre îngrijire de la Protecţia Copilului Vaslui doi băieţi de 9 şi 16 ani, şi-a lovit soţia cu pumnii în faţă, provocându-i o fractură de mandibulă.

Femeia a refuzat, iniţial, să meargă la spital, mutându-se cu copiii la o rudă din sat, dar a doua zi nu a mai suportat durerile şi s-a dus la Spitalul de Urgenţă Bârlad, medicii de aici luând decizia de a o transfera la Clinica Buco-Maxo-Facială Iaşi pentru a fi operată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violanţă în familie. Internaţi provizoriu în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat, Neglijat şi Exploatat Bârlad, cei doi băieţi de 9 şi 16 ani vor ajunge, în scurt timp, în grija unui alt asistent maternal profesionist.