O sticla de vin bun merge aproape la orice masa. Sau cel putin la orice tip de eveniment special, fie el mai mic sau mai mare. Este una dintre cele mai consumate dar si indragite bauturi de pe planeta de aceea si grija in crearea si livrarea unei sticle de vin catre consumator sunt facute cu grija.

Dupa cum stim, bauturile bune vin in sticle de sticla, fapt pentru care, in timpul transportului, acestea nu pot fi ambalate ca si pet-urile ci mai degraba separat astfel incat acestea sa nu se loveasca intre ele si in cel mai rau caz, sa se sparga. Totodata, cu cat mai bun este vinul, cu atat primeste o atentie mai mare la ambalare si transport. Acelasi lucru poate si spus de altfel despre orice bautura alcooloca dar si cateva non-alcoolice. Este asadar nevoie de cutii transport sticle de o calitate cat mai buna. Acestea sunt de regula realizate din carton, un material capabil de a fi usor de manevrat, rezistent la lovituri si la socuri, capabil sa absoarba cu usurinta si eficienta socurile.

Cei de la iPackOnline ne pun la dispozitie cele mai bune cutii pentru transport de sticle de bautura, de diverse tipuri. Toate produsele lor din aceasta categorie sunt de cea mai buna calitate, durabile si la un pret accesibil.

Pentru ca doresc sa satisfaca un numar cat mai mare de clienti, cei de aici ne ofera numeroase modele de cutii transport, ca de exemplu pentru o singura sticla, in cazul celor scumpe si rare, pentru doua, patru sau 6 sticle. Desigu ca, pe langa modelele de cutii disponibile pe site, pot fi realizate si cutii la comanda, dupa preferintele fiecarui client. Pot fi alese asadar dimensiunile, tipul de carton dorit, modul de ambalare utilizat, de inchidere si deschidere precum si alte specificatii utile.

Totodata, alaturi de cutiile in sine, in magazinul lor online mai putem gasi si accesorii necesare pentru ambalare, precum separatoare din carton, folii de ambalare, profile si coltare din polietilena, banda adeziva si multe altele. Practic, o solutie de ambalare completa, am putea spune, intr-un singur loc.

Solutiile de ambalare si transport iPack sunt gandite astfel incat sa fie cat mai sigure dar in acelasi timp simple, cu un aspect modern si destul de intuitive, in a deschide si dezambala sticla de bautura. Astfel, evitand distrugerea ambalajului, acesta poate fi chiar refolosit, fiind, dupa cum am spus, foarte rezistent si practic.

Produsele iPack sunt disponibile atat pentru persoane juridice cat si fizice, ceea ce inseamna ca putem achizitiona si un numar mai mic de cutii sau alte produse, daca doar de atat am avea nevoie. Pe langa cutiile speciale pentru transport vin si alte bauturi, in magazin gasim si cutii potrivite pentru transportul altor produse, ca de exemplu kit-uri pentru mutari sau cutii pizza, reusind astfel sa satisfaca un numar cat mai mare de clienti din mai multe domenii de activitate dar oferind produse la fel de potrivite si in uzul casnic, de catre o persoana fizica. Cu doar o scurta privire in magazinul online, va puteti alege si voi modelele de cutii dorite.