September 20, 2015   Retete   No comments

Ingrediente:

zahar – 1 lingura, otet – 50 mlceapa , alba – 5 bucati, rosie – 5 bucati, ardei gras – 5 bucati, sare – 1 lingura, vinete – 5 bucati

Preparare:

Vinetele se taie cubulete, sa sareaza si se scurg de zeama;

Ceapa se taie solzisori;

Rosiile se decojesc si se taie cubulete;

Ardeii se taie cubulete;

Se pun legumele taiate intr-o cratita, se adauga sare, zahar otet si ulei;

Se inabusa 35-45 de minute, se toarna in borcane si se inchid eremtic.

ele.ro

Poate te intereseaza sa pregatesti si:

Conserva de vinete in ulei

Vinete cu ardei si usturoi pentru iarna

Ardei copți la borcan fără oțet

ZACUSCA DE VINETE

Nu credeai ca pot fi puse la murat. Iata cateva retete inedite de fructe murate

Related

comments

muraturi, retete de iarna, sote de vinete, vinete