September 20, 2015 Retete No comments
Ingrediente:
zahar – 1 lingura, otet – 50 mlceapa , alba – 5 bucati, rosie – 5 bucati, ardei gras – 5 bucati, sare – 1 lingura, vinete – 5 bucati
Preparare:
Vinetele se taie cubulete, sa sareaza si se scurg de zeama;
Ceapa se taie solzisori;
Rosiile se decojesc si se taie cubulete;
Ardeii se taie cubulete;
Se pun legumele taiate intr-o cratita, se adauga sare, zahar otet si ulei;
Se inabusa 35-45 de minute, se toarna in borcane si se inchid eremtic.
ele.ro
Poate te intereseaza sa pregatesti si:
Conserva de vinete in ulei
Vinete cu ardei si usturoi pentru iarna
Ardei copți la borcan fără oțet
ZACUSCA DE VINETE
Nu credeai ca pot fi puse la murat. Iata cateva retete inedite de fructe murate
Related
comments
muraturi, retete de iarna, sote de vinete, vinete