In fiecare luna facebook este accesat de peste 1.3 miliarde de ori.

Logo-ul site-ului este albastru deoarece Mark Zuckenber, fondatorul Facebook, are discromatopsie. Astfel culoarea albastra este singura care o poate vedea mai bine.

Dupa 4 zile de la crearea, aceasta retea de socializare avea doar 650 de utilizatori. Acum facebook are peste 1 miliard de membrii.

Pe facebook se vorbeste peste 70 de limbi.

Primul investitor al acestei companii, Pether Thiel (cel care a fondat si Paypal), a vandut jumatate din actiuniile sale firmei rusesti DST.

Prima data butonul de like se numea awesome, dar acest buton nu a fost lansat public si s-a preferat varianta cu butonul de like.

Familia lui Mark Zuckenberg a cheltuit circa 100 de mii de dolari in primele luni ale site-ului Facebook, pentru a-l putea hosta.

Prima imagine uploadata pe facebook a fost o fotografie cu o pisica. Dupa au aparut multe poze cu fete.

This slideshow requires JavaScript.

In fiecare zi pe facebook sunt urcat peste 350 de milioane de fotografii si sunt date peste 4 miliarde de like-uri.

In casa inchiriata de angajatii facebook in 2004 se gaseau cantitati impresionante de iarba si cocaina. Mark Zuckenberg a fost insa mereu impotriva drogurilor.

Mark Zuckenber a vrut sa cumpere domeniul facebookhigh, pentru a crea un site de socializare special pentru liceeni, dar domeniul costa foarte mult si a renuntat la idee mai ales cand a vazut potentialul urias al acestui site.

Inainte sa apara news feed-ul, utilizatorii nu prea remarcau cand un prieten isi schimba poza de profil sau uploada noi poze.

Cand a fost lansata functia de news feed, multa lume a fost impotriva ei. Chiar si unii angajati s-au impotrivit. De asemenea, foarte multe schimbari ale site-ului nu au fost bine primite la inceput, dar pe termen lung acestea s-au bucurat de un real succes.

In medie o persoana petrece intre 18 si 20 de minute pe site zilnic.

Related