Tanarul roman prins cu droguri intr-un aeroport din Malaezia, Ionut Gologan, traieste cosmarul vietii sale. A fost condamnat la moarte prin spanzurare, iar tatal sau este disperat, mai ales ca de doua saptamani nu a mai vorbit cu fiul sau.

Tatal lui Ionut Goloban, romanul care in urma cu doi ani a fost prins cu un kilogram de droguri asupra sa pe un aeroport in Malaezia, este disperat. De doua saptamani nu a mai vorbit cu fiul sau, iar acum, dupa ce baiatul a fost mutat in inchisoare, parintele se teme pentru viata fiului sau.

De altfel, tatal tanarului ne-a mai povestit ca pe 28 mai este ziua lui Ionut, iar cu aceasta ocazie ar fi vrut sa-i faca un cadou si sa mearga la el in vizita! Din pacate insa, detinutul a fost transferat in alt penitenciar, iar acum, asa cum este regulamentul, se afla in carantina si nu poate sa primeasca vizite.

“Ne scoate la aer si nu stim daca ne aduce inapoi in celula”
Barbatul este disperat si nu mai stie ce sa faca pentru a-si salva fiul. Acesta a povestit ca in ultima discutie avuta cu el, baiatul i-a spus ca, de fiecare data cand este scos din celula la aer liber, nu stie daca se mai intoarce in camera! “Nu am mai vorbit cu el! Nu am mai primit niciun raspuns de la consulat, nimic. Ultima oara am dialogat cand mi-a spus ca il muta in alta inchisoare, atunci a fost cel din urma telefon. Asta s-a intamplat cam de vreo doua saptamani. Va dati seama cam in ce situatie sunt! Nu am niciun avocat angajat! Ultima data, Ionut mi-a spus ca a vorbit cu Papa de la Roma sa faca o petitie cu semnaturi, pentru a interveni la regele de acolo.

61667590-4857523

Trebuia sa plec luni la el, dar a intrat in carantina, ce sa fac, sa ma duc sa ma plimb degeaba! O femeie din Belgia a spus ca imi plateste tot pentru o saptamana! Mi-am amanat plecarea cu o luna, ca daca mergeam acum ajungeam exact de ziua lui, pe 28 mai. Ar fi fost un cadou frumos pentru el! “Tata m-a mutat in inchisoarea mortii, ne scoate numai la aer si nu mai stim daca apucam sa ne mai intoarcem in celula”, mi-a spus fiul meu. Se teme pentru viata lui”, a declarat tatal lui Ionut, cu lacrimi in ochi.

Aparat de alti romani condamnati pentru trafic de droguri
Ionut a gasit in inchisoare alti trei romani, la randul lor condamnati pentru trafic de droguri. Barbatii, mult mai in varsta decat Ionut, l-au luat imediat sub aripa lor protectoare si au incercat sa-i faca  mai usoara viata de dupa gratii. (Alex Saulea)

sursa