Compania Orient din Radauti, judetul Suceava este una dintre cele mai importante companii de pe piața transporturilor ce își desfășoară activitatea atât pe plan intern cât și pe plan extern, acoperind toată zona Europei, Rusia, Asia și țările din Orientul Mijlociu.

Orient desfășoară operațiuni de transport de mărfuri, transporturi agabaritice, transporturi maritime, transporturi feroviare, transporturi aeriene, închirieri macarale, depozitare.

Având în vedere faptul că industria transporturilor se schimbă permanent, Orient a încercat încă de la înființare să țină pasul cu noile soluții și noutăți tehnologice. Din această cauză este un lider în domeniul transporturilor.

Colaborând cu cei de la Orient, orice client poate profita de cotațiile avantajoase de prețuri, respectarea orarelor de deplasare și va fi întotdeauna respectat și tratat cu profesionalim.

Transportul intern și internațional de mărfuri se poate realiza la camion complet, dacă este vorba de mărfuri generale, utilaje, marfă vrac sau marfa ADR. Mărfurile generale, coletele și utilajele de mici dimensiuni pot fi transportate și cu un camion încărcat parțial. Mărfurile perisabile, fresh, congelate sau refrigerate sunt întotdeauna transportate de către echipa Orient în camioane frigo, indiferent unde trebuie să fie livrate.

Transportul agabaritic reprezintă o ramură importantă a activității firmei. Compania este recunoscută a fi una dintre cele mai competente societăți din Europa care se ocupă de acest domeniu, fiind una dintre singurele entități din România acreditate să efectueze transport agabaritic pe plan internațional în țările din Uniunea Europeană.

Mărfuri de mari dimensiuni precum utilaje agricole, transformatoare, generatoare, structuri metalice, echipamente militare, industriale, utilaje de construcții, silozuri, ambarcațiuni, case mobile, autoturisme, etc sunt transportate de către specialiștii Orient peste tot în lume, pe platforme, trailere sau în sistem low-bed.

Transportul maritim este o altă ramură la fel de importantă deservită de către cei de la Orient. În sistem bulk, container parțial sau container full, compania reușește cu succes să transporte utilaje agricole, cereale, structuri metalice, echipamente, mărfuri generale, mărfuri frigo, etc.

Specialiștii companiei oferă asistență pentru desfășurarea transportului maritim în condiții excelente la punctul de import/ export și se ocupă de întocmirea formalităților de natură vamală.

Dat fiind faptul că transportul aerian reprezintă cea mai rapidă și cea mai eficientă formă de transport modern, compania ORIENT a adăugat și acest tip de acest serviciu atât de căutat în portofoliul său.

Cu ajutorul avioanelor de tip cargo și avioanelor mixte pentru marfă și pasageri, echipa Orient reușește cu brio să transporte bunurile pe cale aeriană.

transport marfa

După cum bine se observă, prin planificarea și pregătirea atentă, utilizarea tehnologiei avansate și capacitatea puternică de a executa, compania ORIENT este capabilă să facă față oricărui tip de transport marfă international sau intern.

Vizitează pagina web a companiei, www.spedorient.com pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de transport efectuate de compania ORIENT și pentru a cere o ofertă personalizată de preț pentru mărfurile tale.