1. Nu exista sex fara iubire
Multe femei isi doresc, chiar daca nu toate reusesc sa si transpuna in practica, o partida de sex cu un barbat pe care-l intalnesc pentru prima oara. In aceasta situatie nu poate fi vorba despre iubire, ci doar despre sex si fantezii sexuale.

2. Importanta este personalitatea
Poate ca, in principiu, functioneaza, insa odata ajunsi in pat, daca nu exista (si) atractie sexuala, se poate deteriora ireversibil relatia.

3. Marimea nu conteaza
Marimea, insa, conteaza – macar putin. Regula de aur este nici mult, nici putin, nici cat sa iti pierzi mintile.

4. Alcoolul este un stimulent sexual
Este demonstrat deja ca in cantitati moderate alcoolul este excitant, insa daca se depaseste cat de putin masura, reduce sensibilitatea si poate duce chiar la imposibilitatea de a atinge orgasmul.

5. Nu am simulat niciodata orgasmul
Studiile dezvaluie ca aproximativ 80% dintre femei au mimat macar o data orgasmul, pentru a le face palacere partenerilor sau pentru a nu fi catalogate drept iubite plicticoase, neexperimentate.

6. Nu imi plac cuvintele murdare
Desi nu o recunosc, multe femei adora sa li se spuna si sa spuna fraze erotice care ridica temperature unei partide de sex, insa asta depinde foarte mult de gradul de incredere pe care-l inspira partenerul.

7. Nu am fantezii sexuale
Atat barbatii, cat si femeile au fantezii sexuale. Ele se viseaza impreuna cu barbate care sa le iubeasca pasional si care sa se apropie de idealul la care visa inca din copilarie. Din pacate, prea putine reusesc sa isi transpuna in practica acest vis-fantezie.

8. Nu imi plac jucariile sexuale
Filmele erotice, stripperii sau jucariile sexual starnesc curiozitatea marii majoritati a femeilor, iar cele care au folosit jucariile erotice nu au cum sa nege faptul ca le-a stimulat apetitul sexual.

9. Esti singurul care ma face sa ma simt asa
Oricat de mare ar fi curiozitatea unui barbat in privinta calitatii si cantitatii de… sex, oferite de cel dinaintea lui, putine sunt femeile care dezvaluie astfel de detalii. Firesc, nicio femeie nu-i va spune iubitului ei actual ca, de exemplu, nu el i-a oferit cea mai memorabilia partida de sex pe care-a avut-o vreodata.

10. Ori de cate ori vrei tu, vreau si eu
E un noroc sa ajunga simultan la orgasm ambii parteneri prinsi intr-o partida de sex. Intotdeauna unul va ajunge primul la orgasm (de obicei, barbatul) si atunci trebuie sa aiba grija ca si celalalt sa atinga culmea extazului. Astfel, multe femei continua o relatie pentru placerea barbatului si nu pentru propria placere.

sursa