generatoare-electric-diesel

Un generator pe motorină e din ce în ce mai des o alegere buna pentru mulți proprietari de case sau afaceri. Dar de ce să cumpăr un generator de curent pe motorină?

Acest articol vă va asigura că avantajele achiziționării unui generator diesel, benzină sau a unui grup portabil sunt importante și deloc de neglijat. Un  generator de curent asigură că puterea (și prin urmare, productivitatea) rămâne constantă, indiferent de circumstanțe. Deci, dacă nu ați investit încă într-un generator diesel de rezervă, puteți lua în calcul această idee.

De ce să investiți  într-un generator pe motorină?

Pentru a vă ajută să decideți dacă trebuie sau nu să investiți într-un generator pe motorină și dacă va este util, vom discuta despre  10 motive pentru a cumpăra un generator diesel.  Gândiți-vă serios la o astfel de achiziție. S-ar putea dovedi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ați luat vreodată.

  1. În cazul căderilor de tensiune pornește în câteva secunde

Marele avantaj al generatoarelor diesel ( adică pe motorină) este că prin adăugarea unui comutator de transfer automat, acestea pornesc în acțiune imediat, în momentul în care panoul detectează o defecțiune de rețea. Fără a fi nevoie de acțiuni complicate sau de pornire manuală, consecințele căderii de tensiune vor fi minime.

  1. Oferă siguranță

Pur și simplu liniștea sufletească și siguranța de a deține un generator diesel este un mare câștig. Nimeni nu dorește să experimenteze dificultățile pe care le-ați putea suferi din cauza unei pene de curent. Cea mai bună soluție este să aveți un generator instalat pe proprietatea dumneavoastră.

  1. E un ajutor de nădejde pe vreme de furtună

Dacă aveți familie, știți că vremea rea ​​și furtunile mari pot fi deosebit de dificile pentru copiii mici. Mai ales atunci când vremea are că rezultat pierderi de energie. Dar, cu generatoare de curent, va asigurați că nu suferiți de întreruperea curentului electric și nu aveți probleme pe vreme urâtă.

4.Elimina scăderile de productivitate

Atunci când se produce o întrerupere de energie, întreprinderile pot ajunge mai mult sau mai puțin paralizate până la restabilirea alimentării. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea tehnologiilor și proceselor implicate în întreprinderile moderne se bazează crucial pe electricitate într-un fel sau altul. Ulterior, această înseamnă un impact financiar uriaș pentru afacere, deoarece productivitatea va scădea pur și simplu la zero. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi cazul dacă aveți instalat un generator diesel cu eficiență mare, fiabil și rezistent pentru a prelua alimentarea cu curent electric.

  1. Va ajută să păstrați produsele alimentare proaspete și sigure

Fie că sunteți proprietarul unui magazin, bufet, restaurant, aveți o afacere de catering sau pur și simplu aveți familie numeroasă, mâncarea din frigider și congelator trebuie să rămână proaspătă. Ultimul lucru de care aveți nevoie este o întrerupere prelungită a curentului electric. Dacă nu există sursă de rezervă pentru a păstra mâncarea proaspătă, veți avea probleme mari. Dar dacă aveți instalat un generator de rezervă, intră în acțiune, iar frigiderul, congelatorul și orice alt aparat electric sunt din nou în funcțiune în câteva secunde.

  1. Sunteți liniștit în cazul unei pene de curent

A fi captiv în casa ta din cauza vremii nefavorabile nu este întotdeauna distractiv și acest lucru este deranjant în cazul în care e noapte și nu ai curent electric. Când aveți instalat un generator dedicat sau mai multe generatoare portabile mai mici doar pentru elementele esențiale, aveți siguranța că nu rămâneți fără surse de iluminat pe timpul nopții.

  1. Menține comunicarea deschisă

Comunicarea este o problemă majoră pentru mulți oameni, iar acest lucru se aplică atât proprietarilor de locuințe cât și întreprinderilor. Cu toate acestea, comunicarea și internetul se întrerup atunci când nu aveți surse de alimentare. Prin urmare, unul dintre avantajele majore ale generatorului de curent  diesel este că vă permite să mențineți deschise aceste linii cruciale de comunicare.

  1. Menține sistemele de securitate în timpul unei pene de curent

Atunci când energia scade, sistemele de securitate pe care se bazează întreprinderile se vor reduce și ele. Acesta este un risc major, deoarece întreprinderile pot fi ușor afectate de furturi și pătrunderi ilegale atunci când nu există energie electrică. Însă infractorii nu vor reuși să scape atât de ușor dacă proprietarul afacerii alege să instaleze un generator de curent care poate să între în acțiune imediat și să mențină toate sistemele de securitate în funcțiune.

  1. Previne inundațiile

Întreruperile de putere afectează, de asemenea, pompele  de apă, care nu funcționează dacă nu sunt alimentate cu curent. Acesta este un risc real de inundație în casă sau în firmă. Dar cu generatorul pe motorină care furnizează energie electrică de rezervă, acest risc este eliminat cu ușurință.

  1. Oferă energie de rezervă în momentele cele mai neașteptate

Pur și simplu nu știi niciodată când ar putea să se producă o întrerupere a curentului electric și asta se întâmpla adesea în momentele cele mai neașteptate și incomode. Prin urmare, este vital să vă pregătiți pentru aceste situații cu unul sau mai mulți generatori puternici pe care vă puteți baza. Deci, dacă încă nu aveți un generator, e momentul să analizați cumpărarea unuia.