Conform Români Tv, tânărul era băut în momentul în care a lovit cu şalupa personală ambarcaţiunea unui localnic. Bărbatul decedat a fost scos din apă de scafandri după jumătate de zi de căutări.

Această tragedie a fost provocată de Alexandru Popescu, un tânăr de 28 de ani, fiul omului de afaceri Ovidiu Popescu. Acesta din urmă a murit în 2011. Acesta era implicat în afaceri cu ţiţei, produse petroliere şi în ultima perioadă, se implicase în piaţa imobiliară, ajungând să deţină şi palatul Ştirbey. Mai mulţi martori susţin că în timpul meciului România-Irlanda de Nord, de sâmbătă seara, Alexandru Popescu a consumat alcool şi s-a urcat apoi în barcă.

După accident, tânărul a refuzat să fie supus unui test pentru a se stabili alcoolemia. Abia la spital au reuşit anchetatorii să obţină probele biologice, iar acum aşteaptă rezultatul testului, mai citează România TV.

În urma accidentului, la spital au ajuns 5 răniţi, din care doi în stare gravă. O tânără de 30 de ani este în comă, iar medicii se luptă să îi salveze piciorul unui tânăr. Localnicul care conducea barca lovită a fost scos mort din lac duminică dimineaţă, după ore bune de căutări.