anaf_poza_buna_81401300-1442706

Un om de afaceri, din Pitești, s-a spânzurat după ce firma lui a fost controlată de inspectorii ANAF. Acesta a lăsat un bilet de adio în care a scris că nu este un infractor.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era patronul unei firme din Pitești care, în urmă cu câteva zile, a fost verificată într-o acțiune de control încrucișat al ANAF. Inspectorii de la ANAF au ridicat documente, suspectând încălcări ale legii.

În urma controlului, piteşteanul a intrat în depresie, de teamă că va ajunge la închisoare și a decis să se sinucidă. A fost gasit fără viaţă de către asociatul lui.

CITESTE SI: EXCLUSIV! SOC TOTAL: Smiley, cercetat “la sange” de ANAF! Cantaretului i-au fost verificate toate actele oficiale si depunerile de venit legate de castigurile sale!

Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul Fiscului, urmărit penal pentru trafic de influenţă. ANAF cere suspendarea lui

Cum au ajuns 8.000 de români SUSPECŢI pe lista neagră a Fiscului. DETALIUL LEGAL care a dispărut din comunicatele ANAF. „O lege greu de aplicat dă naştere la abuzuri”

Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului, însă personalul medical nu a mai putut să-l salveze.

Înainte de a se sinucide, patronul a scris un bilet de adio în care a susţinut că nu este un infractor şi că îşi cere iertare pentru faptele sale. Bărbatul mai trecuse printr-o dramă, în urmă cu trei ani, atunci când, beat fiind, a lovit cu maşina patru oameni, dintre care unul a murit.

Patronul sinucigaş din Piteşti era căsătorit şi avea doi copii.
sursa: realitatea.net

Related

comments