Unghiile tehnice ofera numeroase beneficii. Acestea pot creste lungimea si rezistenta unghiilor naturale, acoperind eventualele imperfectiuni sau rupturi. De asemenea, pot fi modelate in diverse forme si pot fi personalizate cu diferite culori, modele sau decoratiuni. Unghiile tehnice pot avea o durata mai lunga decat oja de unghii obisnuita si pot rezista mai bine la lovire si zgariere.

 

Ce poti alege in vara acesta pentr unghiile tale?

Iata cateva posibile trenduri pentru vara 2023:

 

  • Culori vibrante si stralucitoare: Vara este momentul potrivit pentru a experimenta cu culori indraznete si stralucitoare pe unghii. Nuantele de portocaliu aprins, roz neon, galben stralucitor si verde vibrant ar putea fi in trend. Exista numeroase modele de manichiura pe care le poti alege cu aceste nuante.
  • Modele florale si inspirate de natura: Designurile florale si motivele inspirate de natura vor fi intotdeauna populare in sezonul estival. Flori colorate, frunze, pasari sau alte elemente naturale pot fi incorporate in designul unghiilor pentru a crea un aspect proaspat si vesel.
  • Unghii minimaliste: Minimalismul continua sa fie un trend puternic in lumea manichiurii. Unghii cu o singura culoare sau modele simple si subtile, cum ar fi linii subtiri, puncte sau forme geometrice, vor fi apreciate pentru eleganta si simplitatea lor.
  • Gradientul de culori: Ombre-ul sau gradientul de culori pe unghii este un stil popular care poate fi adaptat pentru vara. Combinatii de culori pastelate sau vibrante, care se estompeaza treptat de la o nuanta la alta, pot crea un efect interesant si jucaus. Poti vedea mai multe modele atunci cand cauti trend unghii cu gel vara 2023.
  • Detalii metalice: Adaugarea unor elemente metalice pe unghii poate conferi un aspect glamuros si stralucitor. Strasuri, foite metalice, efecte cromatice sau detalii metalice subtile pot fi incorporate in designul unghiilor pentru a adauga un aspect sofisticat.
  • Unghii transparente sau efectul de sticla: Unghii transparente sau cu un aspect de sticla pot oferi o nota moderna si eleganta. Acestea pot fi obtinute prin utilizarea lacurilor de unghii translucide sau geluri speciale pentru a crea un efect lucios si transparent.

 

Acestea sunt doar cateva idei generale si trenduri potentiale pentru vara anului 2023 in ceea ce priveste designul unghiilor. Tendintele reale pot varia in functie de preferintele individuale si influentele din industria modei. Pentru a fi la curent cu cele mai recente trenduri, este recomandat sa urmariti bloguri de specialitate, reviste de moda si sa consultati unghiile profesionistilor din industrie.

Indiferent de tendinte, este important sa iti placa unghiile pe care le ai si sa le consideri frumoase, chiar si atunci cand nu se inscriu in trenduri, dar cand arata bine si te reprezinta. Nu tot timpul trebuie sa fii la moda. Uneori este mai important sa fii fericit cu tine insuti. Alege culorile care sa te faca sa te simti confortabil si opteaza pentru manichiura semi, aceasta fiind cea care te va ajuta sa iti mentii unghiile frumoase mai mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de vara si de soare, iar daca ai si unghiile in trend cu atat mai bine.