Să trimiți colete în Germania nu este chiar atât de ușor precum pare. Cu cât au apărut mai multe firme care efectuează transport colete Romania Germania cu atât a devenit mai greu să alegi o firmă cu care să colaborezi. Dacă ai deja o colaborare cu o firmă care a decurs mereu excelent, atunci ești o persoană norocoasă. Puține sunt însă în situația ta iar de aceea în acest articol am decis să prezentăm 3 aspecte pe care să le ai în vedere atunci când trimiți colete în Germania.

Iar dacă vei ține cont de aceste 3 aspecte, șansele de a găsi o firmă care să nu te dezamăgească vor crește considerabil.

Iată așadar care sunt aspectele pe care trebuie numaidecât să le ai în vedere:

Zonele acoperite

Nu începe căutarea unei firme care efectuează transport de colete din România în Germania atâta timp cât nu ai stabilit care este zona în care vrei să ajungă coletul tău. Iar asta deoarece fiecare firmă care face curierat de colete are un anumit traseu bine stabilit pe care circulă și face livrări. Dacă locația ta nu este inclusă în acest traseu și nici măcar nu este prin apropiere, atunci ar fi în zadar să contactezi firma respectivă.

Dacă ai găsit o firmă care ajunge și în zona în care tu dorești să trimiți coletul, atunci o poți contacta pentru a afla mai multe detalii.

Frecvența organizării curselor

Degeaba găsești o firmă de livrare colete în Germania care ajunge și în zona unde vrei să trimiți tu colete, atâta timp cât următoarea cursă are loc peste 2-3-4 săptămâni. Sigur vrei să ajungă mai rapid coletul tău iar de aceea ar trebui să fii atent și la acest detaliu.

Cu cât firma pe care ai găsit-o organizează curse mai des, cu atât vei putea trimite mai rapid coletul tău. Astfel, încearcă să găsești o firmă care efectuează curse săptămânale astfel încât să nu fii nevoit să aștepți prea mult pentru a trimite sau pentru a primi un colet.

Seriozitate

Iar în final ar trebui să cauți cât mai multă seriozitate și profesionalism din partea firmei cu care alegi să colaborezi. Iar asta deoarece în zadar are prețuri mici, zone extinse pe care le acoperă și curse des efectuate, atâta timp cât calitatea serviciilor lasă de dorit. 

Vrei ca pachetele pe care le trimiți în Germania să ajungă în cele mai bune condiții iar firma cu care colaborezi trebuie să pună preț pe această cerere. Mai exact, amplasarea coletelor în mașină ar trebui să fie făcută cu cât mai multă grijă și totodată fără a le îngrămădi astfel încât să încapă cât mai multe pachete, pentru ca și câștigurile să fie mai mari.

Iar dacă ți se pare foarte dificil să găsești o firmă de transport colete în Germania care să respecte aceste cerințe, atunci ar trebui să mergi la sigur și să colaborezi cu Magic Trans. Cu siguranță nu vei întâmpina probleme în colaborarea cu ei și totodată nu vei mai apela la vreo altă firmă.