864-465x390-2819258O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru neglijenţă parentală. Joshua, băiețelul său de doi ani, s-a înecat, în timp ce ea îşi verifica, pe mobil, notificările de pe Facebook.

Tragedia a avut loc în urmă cu un an, în Beverley. Atunci Claire Barnett le-a dat infomații contradictorii legate de ultimele clipe din viața micuțului, relatează The Guardian.

Potrivit anchetatorilor, băiețelul a murit după ce a căzut într-un lac, în timp ce se juca. El se afla în grădina casei și a fost lăsat nesupravegheat.

De altfel, femeia a mai fost reclamată pentru neglijență parentală. Vecinii au declarat că își lasă fiul să se joace în mijlocul unei străzi intens circulate şi se afla deja în baza de date a Serviciului de Protecţie al Copiilor.

Mortul n-a murit si s-a “trezit” din cosciug

Riscă să-şi piardă copilul, din cauza INCOMPETENŢEI medicilor. Cum i-au distrus doctorii cea mai mare bucurie din viaţă | FOTO

Exemplu de OMENIE. 20 de pasageri au intervenit pentru a salva de la MOARTE un om prins sub un autobuz de 13 TONE

“Fiul tău a murit din cauza neglijenței tale. Va trebui să trăiești cu asta pentru tot restul vieții. Un părinte care se comportă așa cumaifăcut-o tu, în mod repetat, este un părinte rău”, a spus judecatorul, înainte de pronunțarea sentinței.

evz

Related

comments