Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura ocolitoare a oraşului Săcele, judeţul Braşov, în afara şoselei, fără să fie înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, camionul, care transporta 18 tone de carne, circula dinspre Săcele spre Tărlungeni.

”Autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului şi nu s-au înregistrat victime. Circulaţia în zonă nu este blocată“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

La locul accidentului au ajuns o autospecială cu apă şi spumă, o macara pentru a repune camionul pe roţi, dar şi mai multe echipaje de Poliţie.

Din primele verificări a reieşit că şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se pe partea dreaptă.

Un accident similar a avut loc în judeţul Braşov şi în urmă cu câteva zile, când o cisternă încărcată cu 27 de tone de combustibil s-a răsturnat pe un câmp, între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii. Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat, scurgându-se combustibil pe câmp.

Related