bucuresti_crangasi_regie_orhideea_67584934765783_51615900-9653973Un nou pol de dezvoltare imobiliară se contureză pe harta Capitalei. Deşi mai mulţi dezvoltatori şi-au îmbogăţit portofoliul cu terenuri în zona centru-vest, de-a lungul Pasajului Basarab şi în zonele apropiate, puţine proiecte s-au înălţat în ultimii ani. Dar, acest lucru urmează să se schimbe.

Şase noi proiecte de birouri încep să prindă contur în zona de centru-vest a Bucureştiului. Şi chiar înainte ca turnurile de birouri să fie construite, unii dezvoltatori de locuinţe au speculat momentul şi au construit deja sute de apartamente într-o zonă în care vor lucra mii de oameni pentru multinaţionalele care vor închiria spaţii de birouri în noile proiecte. Oferta de noi apartamente, construite şi care urmează să fie finalizate, depăşeşte 1.600 de locuinţe.

Străinii închiriază apartamente în Capitală chiar şi pentru 3.700 de euro pe lună

Ansambluri rezidențiale cu 460 de apartamente în centrul Capitalei. FOTOGALERIE

Dezvoltatorii construiesc apartamente cu suprafeţe utile sub limita legală – analiză

Investitorul Petre Niculae, care a construit peste 500 de apartamente noi în Bucureşti, a finalizat anul acesta construcţia proiectului rezidenţial 20th Residence, amplsat chiar lângă ştrandul Ciurel şi în apropiere de staţia de metrou Petrache Poenaru. Dar, proiectul de succes a fost 19th Residence, cu 187 de locuinţe, construit chiar lângă Pasajul Basarab, şi care a fost vândut în totalitate.

Şi compania Novum Invest, care a construit și finalzat 300 de noi locuințe din opt proiecte rezidențiale de mici dimensiuni în Bucureşti, a dat recent startul unui nou proiect în zona Politehnicii, în apropiere de stația de metrou Petrache Poenaru. Este vorba de un proiect cu 480 de apartamente în opt noi blocuri. În primă fază, firma construiește două blocuri cu un total de 120 de locuințe, care vor fi livrate în primăvara anului viitor.

Tot lângă proiectul celor de la Novum Invest se construieşte un alt bloc, proiect numit Exigent One, şi care va livra 238 de apartamente. Astfel, pe o distanţă de circa un km, se pun pe piaţă peste 1.000 de apartamente. 

Firma Onix Residence, controlată de oamenii de afaceri Mohammad şi Hassan Murad, vin cu 425 de noi locuinţe în zona Orhideea. Compania a început în acest an lucrările de construcţie la ultimele două blocuri din totalul de patru, pentru care investeşte 12 milioane de euro. În apropiere de AFI Palace Cotroceni, dar şi de viitoarea staţie de metrou Academiei, se construiesc două blocuri cu 230 de apartamente. Astfel, zona vine cu alte 650 de noi locuinţe în noul pol de dezvoltare imobiliară.

Continuare pe economica.net

Related

comments