Având din ce în ce mai mulți oameni care aleg să își petreacă vacanța în umila rulotă. Rulotele moderne sunt inteligente, elegante și, de asemenea, vă oferă libertatea de a face o călătorie oriunde în țară, cu o pălărie.

Convenabil și flexibil

Dacă doriți să începeți caravanarea, familiarizarea cu GPL (gaz petrolier lichefiat) va face experiența mult mai confortabilă. GPL oferă o modalitate convenabilă și flexibilă de a furniza facilități de gătit, încălzire și refrigerare caravanei dvs., aducând beneficiile casei cu dvs. oriunde ați merge.

GPL explicat

GPL-ul pentru rulote este furnizat în mod normal în containere sub presiune, pe care s-ar putea să le cunoașteți ca butelie sau butelie de gaz. Combustibilul este stocat sub presiune sub formă de lichid și devine gazos atunci când este eliberat și este alimentat în aparatul pe care îl alimentează. Gazul trebuie livrat aparatelor la presiunea corespunzătoare și puteți face acest lucru folosind un regulator de reducere a presiunii. Pentru alimentarea unei rulote, pot fi utilizate două tipuri de GPL; gaz butan sau propan.

Ce tip de GPL ar trebui să folosesc?

Majoritatea caravanelor folosesc fie gaz propan, fie butan pentru a-și alimenta aparatele. Dar ce gaz este potrivit pentru tine?

Gazul butan este ideal pentru rulote și camping în lunile mai calde. Poate fi folosit în interior tot timpul anului, dar este potrivit numai pentru utilizare în exterior în lunile de vară, datorită punctului său ridicat de îngheț. Butelii la domiciliu sibiu sunt disponibile în dimensiuni de 4,5 kg, 7 kg și 15 kg, oferindu-vă multe opțiuni din care să alegeți, în funcție de durata călătoriei dvs. și de tipurile de aparate GPL pe care le aveți.

Gazul nostru propan poate fi utilizat pe tot parcursul anului în aer liber, făcându-l alegerea perfectă pentru rulotele de turism care își folosesc rulotele indiferent de vreme. Sunt disponibile, de asemenea, sticlele noastre ușoare de propan CalorLite, create exclusiv pentru comunitatea de rulote, pentru a ajuta la reducerea greutății nasului rulotei. Butelii la domiciliu roși sunt disponibile în dimensiuni de 3,9 kg, 6 kg și 13 kg.

După ce ați decis tipul potrivit de GPL pentru dvs., consultați gama noastră de sticle de gaz propan și butan pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru următoarea călătorie.

Depozitarea sticlelor GPL

Pentru a maximiza confortul și confortul, este întotdeauna o idee minunată să aveți o sursă de gaz pregătită pentru rulota dvs., astfel încât să nu rămâneți neașteptat. Depozitarea corectă a sticlelor de gaz este întotdeauna importantă, indiferent dacă vă aflați între călătorii, în tranzit sau ați ajuns la destinație.