Compania de îngheţată “Aphrodisiac” s-a lansat oficial pe piaţă în Miami, în 2012. Primele angajate ale patronului Justin Price, de 38 de ani, au fost câteva stripteuze de la un club.

Succesul a fost unul răsunător şi, în 2014, dubiţa de îngheţată cu fete goale, mânjite din cap până în picioare cu fel de fel de arome multicolore, ateriza şi pe străzile londoneze. Evident, sortimentele “O vanilie scurtă”, “Orgie afrodisiacă” şi “Lenjerie de lămâie” care pot fi servite şi în varianta pe băţ le-au dat la început mari bătăi de cap consumatorilor.

Nu din cauza gustului sau a preţului de doar 5 dolari bucata, ci pentru că “iubitele clienţilor le dădeau fie un cot în coaste, fie o palmă după ceafă atunci când fetele îi serveau”, a declarat pentru NY Daily News patronul care vrea să îşi deschidă vara asta un punct de vânzare în fiecare oraş european, unde temperaturile depăşesc 35 de grade Celsius.

Trebuie menţionat că oferta este interzisă minorilor şi fetele nu-şi vor vinde învelişul decât în spaţii special amenajate: vin cu maşinuţa direct pe terenul de golf, în cazinouri sau pe plajă, la nudişti.

Tinerele lucrează în trei schimburi, de la ora 7 dimineaţa până la ora 5 dimineaţa. Dacă sunt invitate la o petrecere de burlaci, pentru 1.000 de dolari fac striptease direct pe dubă, timp de două ore. Îngheţata se vinde separat.