Se spune ca cei care au incercat aroma unica LavAzza s-au indragostit iremediabil de intensitatea cafelei italienesti si ca nu mai pot fi satisfacuti de niciun alt brand. Pentru a descoperi daca aceasta informatie este adevarata sau nu, este nevoie sa incerci tu insuti o ceasca de cafea italiana si sa vezi daca are acelasi efect asupra ta.

Din fericire, H2On este aici ca sa iti ofere toate instrumentele de care ai nevoie pentru a experimenta placerea unei cafele intense, cu aroma bogata. Fiind un serviciu unic in Romania, H2On livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice.

In catalogul acestei companii sunt incluse dozatoare de apa, espressoare, apa sub brand propriu, cafea illy, Julius Meinl, LavAzza, ceaiuri la plic sau in varianta de capsule si multe alte.

Iar asta nu e tot! Daca accesezi acum site-ul H2On, vei descoperi promotii si oferte de nerefuzat, care iti permit sa ai parte de cafeaua ta preferata fie ca esti la birou sau chiar la tine acasa. Ti-am trezit interesul? Iata doar cateva oferte de la H2On pe care nu iti permiti sa le refuzi!

  1. Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF 1150 Classy + 3 cutii capsule cafea LavAzza + 3 bidoane apa H2On
  1. Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza Milk + 2 cutii capsule LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On
  1. Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF 1200 Classy + 4 cutii capsule cafea LavAzza + 3 bidoane apa H2On
  1. Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF Mini Classy + 2 cutii capsule cafea LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On
  1. Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF Compact Classy + 2 cutii capsule cafea LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On

Beneficii:

Pentru a pastra aparatul de cafea in custodie, este necesar sa repeti lunar comanda de cafea mentionata in pachetul oferta. De pilda, pentru a te putea bucura de espressorul LavAzza LF 1150, este necesar sa comanzi 3 arome aflate la promotie din gama LavAzza.

In cazul in care doresti aparatul de cafea LavAzza Milk, trebuie sa achizitionezi 2 cutii de capsule LavAzza pe luna. Astfel, fiecare pachet contine o comanda minima lunara, despre care poti afla mai multe accesand platforma H2On. Iata si alte beneficii de care te vei bucura cu ajutorul acestei oferte!

  • Atat espressoarele, cat si bidoanele de apa raman in custodia H2On. Astfel, tu te poti bucura de functionalitatile lor complet gratuit in timp ce acestea raman proprietatea H2On.
  • Multumita acestor pachete de oferta, ai acces la apa H2On, un produs care detine certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), aspect ce garanteaza recunoasterea internationala a puritatii acestei ape.
  • Ai parte de livrare gratuita, in aceeasi zi in care ai efectuat comanda, multumita flotei proprii de masini H2On.
  • Beneficiezi de servicii de mentenanta, care sunt alaturi de tine in momentul in care vrei sa instalezi aparatul de cafea sau in cazul in care intampini dificultati tehnice.
  • Ai la dispozitie serviciul de relatii cu clientii H2On, la care poti apela oricand ai intrebari.
  • Contractul poate fi incheiat oricand doresti.

Astfel, daca vrei sa te bucuri de o experienta unica, alege H2On! Savureaza cafeaua ta preferata, preparata ca „la carte” si bucura-te de apa H2On, recunoscuta la nivel international pentru puritatea sa!