Ti-ai dori sa ii oferi copilului tau un start mai bun in viata? Ai vrea sa cunoasca si o alta optica decat cea prezentata la scoala de stat? Cu siguranta, grija ta principala ca parinte este sa ii asiguri tot suportul pentru a deveni independent si stapan pe propria sa viata. Exista, insa, o intrebare care denota confuzia in randul adolescentilor si care, probabil, ti-a fost deja adresata de nenumarate ori: „La ce imi folosesc toate informatiile predate la scoala?”

Imposibilitatea copiilor de a intelege cum sa integreze in viata de zi cu zi, tot bagajul de notiuni primit la orele de curs, ii face sa isi piarda interesul fata de activitatile scolare. Din acest considerent, o echipa de profesori dedicati meseriei lor a pus bazele unui program de cursuri adolescenti, centrat pe un concept unic de dezvoltare personala – invatarea experientiala: inscrie-te pe successacademy.ro!

In cadrul modern al unei scoli private, cu module educationale axate in primul rand pe valoarea practica a informatiei transmise, cursantii isi pot contura o idee clara despre utilitatea notiunilor primite si cum sa se foloseasca de acestea in evolutia lor.

Invatarea experientiala

Avantajele inscrierii si participarii la aceste cursuri sunt de o valoare inestimabila, deoarece copiii sunt ajutati cu tot suportul necesar pentru a deveni adulti puternici, independenti, cu o cariera de succes. Vor dobandi skill-uri importante care nu se invata la scoala si vor beneficia de testare si consiliere profesionala din partea trainerilor renumiti in domeniul dezvoltarii personale.

Cu un astfel de suport, copilul tau va avea acces la cele mai elaborate cursuri pentru adolescenti, cu aplicabilitate in orice situatie intampinata in viata. Nu doar performantele scolare sau profesionale sunt vizate, ci si cele personale, conturarea caracterului si descoperirea scopului si drumului in viata.

Copilul tau nu va mai fi „debusolat” la terminarea liceului sau in perioada tulbure a adolescentei. Constientizarea punctelor sale forte si slabe, imbunatatirea aspectelor deficitare, cresterea increderii in sine, slefuirea abilitatilor cu care a fost inzestrat si evidentierea atuurilor sale il vor ajuta sa fie mult mai puternic in fata provocarilor lansate de viata.

cursuri adolescenti

Structura cursurilor

Structura cursurilor este una absolut geniala, fiecare din cei 4 ani de studiu avand o tema principala de actualitate, pe care se va lucra intens pentru a se aprofunda tehnicile si notiunile cele mai utile adolescentilor.

Primul an din categoria de cursuri adolescenti se concentreaza pe Personal Leadership: Cum sa te conduci pe tine? si Life & Thinking Skills: Cum sa te descurci in lume? Denumirile sunt foarte sugestive si, dupa cum poti observa, primul an este dedicat in totalitate autocunoasterii, fara de care nimeni nu poate pleca la drum.

In anul doi se prelucreaza aspectele ce tin de relationare si munca in echipa. Integrarea intr-un colectiv, acomodarea rapida, comunicarea constructiva, exprimarea opiniilor fara teama de respingere sunt doar cateva dintre skill-urile pe care le va invata copilul tau in programul Team Leadership & Relationare din anul 2 de studii.

Anul 3 este axat pe dezvoltarea abilitatilor necesare in business. Inteligenta interpersonala, citirea rapida a partenerilor de afaceri sau a competitorilor, perseverenta, flexibilitatea la schimbare, cum se initiaza ideile si proiectele, precum si notiunile ce tin de managementul unui proiect de succes sunt vizate la aceste cursuri pentru adolescenti. In ultimul an se invata deja despre cum se lanseaza o afacere, care este conduita unui lider, cum se implementeaza si monitorizeaza un proiect.

Asigura viitorul copilului tau prin inscrierea la cursuri adolescenti de dezvoltare personala! Startul sau in viata va fi, garantat, unul de succes!