Viziere de protectie, esentiale in aceasta perioada. Masurile de preventie prezinta pentru fiecare dintre noi o prioritate, avem nevoie sa ne indreptam atentia spre materialele de calitate pentru echipamentele de protectie pe care alegem sa le achizitionam. Vizierele te pot ajuta in lupta noului coronavirus,datorita masei plastice transparenta si incasabila,iti ofera libertate si protectie in momentul in care alegi sa iesi din casa,de asemenea pot fi folosite si la locul de munca. Cele mai cautate viziere de protectie din Romania sunt prezente la magazinul online Medikal Boutique. Aici gasim mai  multe tipuri de viziere – de la cele simple (trafic) pana la cele de junior. Cele profesioniste vin cu optiunea de a putea procura si rezerve.

Eficenta mastii cu sau fara viziere de protectie

Masca de protectie a devenit obligatorie in majoritatea tarilor afectate de virusul COVID 19, iar acestea sunt prezente in mai multe tipuri. Cele mai comune sunt cele de 3 pliuri si cele din bumbac. Exista si cele KN95 a carei marja de absortie a particulelor de praf este foarte mare. Insa, cercetatorii au descoperit ca virusul poate fi totodata la fel de infectios cand intalneste ochii (atingeri cu mana sau prin stropi). De aceea recomandarea tuturor ce iau contact zilnic cu persoane diferite este purtarea manusilor si a vizierelor de protectie – recomandam tuturor ce au fata in fata acest tip socializare.

Viziere de protectie cei cu ochelari

Pe piata din Romania exista mai multe tipuri de viziere – una dintre ele este aceea ajustabila pentru cei cu ochelari, usoara si comoda, cu o claritate de 97% si certificare pentru plexiglasul folosit. Aceasta este cu o banda ajustabila, se modeleaza perfect pe cap si se creaza spatiu intre frunte si ochelari.

1 din 20 Romani poarta viziere de protectie in piata sau magazin

Una dintre cele mai periculoase locatii unde se poate transmite virusul este in locurile unde oamenii pot lua legatura unii cu ceilalti – in deosebi piata sau magazinele de profil. De aceea se recomanda si o pastrare a distantei sociale de aproximativ doi metrii. Cel mai recomandat este sa poti purta masti si mai ales viziere de protectie in condintiile de mai sus.

Coreea de sud si vizierele de protectie

Coreea de sud este recunoscuta pe partea internationala ca fiind foarte implicata in combatarea activitatii sociale. Aceasta tara din Asia, avut o explozie fulminanta a cazurilor de COVID 19 dupa China. Cei din Coreea au obligat sa administratorii de bloc si din orice locatie sa instaleze dispensere cu gel dezinfectant iar administratia locala a pus la dispozitia cetatenilor pe strada, metode de a se curata pe maini. Cei din Asia au observat cat de important e sa iti protejezi fata fata in locurile publice. Patentul sud-coreean este prezent in viziere de protectie pe care Medikal Boutique doreste sa il promoveze. Usoare si comode, acestea au fost pe departe cele mai comandate viziere de protectie din Romania. Acestea sunt compuse dintr-un plexiglas, subtire de 0,3 mm, o banda ajustabila cu arici iar cea pentru ochelari, are o fixare pentru arici si pe partea frontala. Cea trafic, are o marime mai mica iar cea pentru ochelari este mai lunga cu 10 cm. Partea frontala de plexiglas este flexibila iar claritatea acesteia este de 97%.

Mai exista si alte modele de viziere protectie – Suprem V1 – cu elastic iar partea frontala este transparenta, putand fi inlocuita cu rezervele noastre din plexiglas, distribuite de noi. De asemenea, ea are un elastic ajustabil pentru dumneavoastra.

Viziera junior este destinata tuturor celor ce isi doresc la locul de joaca, copii sa aiba o protectie in plus. Usoara si comoda, aceasta este dedicata celor mici, protezandu-I astfel de expunere fata de ceilalti copii. Viziera Econom este dedicata celor ce doresc o viziera de protectie de buget iar cea dental este rabatabila.