cuplu_sex_shutterstock_70011787_46761000_80135600-6883577Știm deja că s*xul este o activitate plăcută și extrem de benefică organismului nostru. Există însă o mulțime de alte lucruri la care nu ne gândim, dar care au legătură cu partidele de amor.

Cercetătorii nu se sfiesc să descopere în fiecare zi câte ceva nou despre latura noastră sxuală. Iată câteva dintre cele mai noi lucruri pe care le-au aflat despre sx:

Ce li se întâmplă bărbaţilor care se uită la SÂNI! Medicii sunt ŞOCAŢI

Am amant! Si imi place!

Femeile vor la fel de mult ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

1. Cu cât există o dorință mai mare pentru s*x, cu atât femeile devin mai pretențioase. Pentru a-și alege partenerul pentru o escapadă, acestea analizează mai multe detalii decât în mod normal, în timp ce bărbații preferă orice tip de femeie, ca fiind potrivită pentru amor.

2. Cuplurile care călătoresc împreună au parte de amor intens. Cercetătorii au descoperit că partenerii care au cel puțin o vacanță împreună sunt mult mai uniți din punct de vedere intim și au parte de momente frumoase împreună.

3. O partidă medie de sx poate arde numai 21 de calorii. Deși în mod normal scuza cu partidele de sx incendiare, care ard multe calorii, ne făceau să trecem cu vederea orele la sală, aflați că acesta nu este un motiv suficient de bun.

4. Cei care au studiat domeniul economic au parte de mai multă “acțiune”. Cine spune că dragostea nu poate fi cumpărată? Se pare că un studiu demonstrează că studenții la facultăți din domeniul economic au mai mulți parteneri decât ceilalți de la alte facultăți.

Citeste si: 6 CURIOZITĂŢI despre intimitatea femeilor pe care probabil nu le ştii

5. Soții care fac multă treabă în casă au parte de mai puțin sx decât deobicei. Se pare că bărbații care obișnuiesc să spele vase sau rufe par să fie mai puțin sxy decât cei care repară chiuveta de la bucătărie.

rtv

Related

comments