De câte ori nu ţi s-a întâmplat în relaţia cu iubitul să fii perfect aranjată şi să aştepţi în zadar un compliment de la el, pentru ca ulterior să te surprindă cu o replică… … admirativă fără să înţelegi de ce e aşa impresionat de un lucru anume?

Motivul este simplu! Ceea ce nouă ni se pare sexy, vezi machiaj elaborat sau o lenjerie din dantelă, lor nu li se pare atât de seducător precum… alte lucruri, lucruri care te vor uimi.

Află care sunt situaţiile în care eşti irezistibil de sexy în ochii lui fără să îţi dai seama!

1. Dimineaţa când eşti nemachiată

Bărbaţii adoră naturaleţea! Nu aruncă un ochi critic asupra cearcănelor sau a coşului care ţi-a ieşit pe nas. Aruncă în schimb un ochi critic asupra exceselor de machiaj, precum culorilor tari folosite pe pleope şi buze. Deşi le place că eşti aranjată când mergeţi împreună la o petrecere, în rest te consideră sexy când eşti naturală.

2. Când râzi împreună cu mama lui

Majoritatea bărbaţilor sunt mămoşi, ceea ce înseamnă că preferinţele lor tind să se confunde cu preferinţele mamei. Tocmai de aceea, atunci când tu te afli în bucătărie cu mama lui, la o cafea şi vă amuzaţi copios, creşti în ochii lui!

Citeşte mai departe pe Unica.ro