CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR

Englezii au o țară superbă, însă au și unele deprinderi care au șocat o lume întreagă, fie că este vorba despre bețiile de pomină la care participă adolescenții sau despre problemele lor cu igiena orală. Iată câteva studii realizate chiar de faimoșii cercetători britanici, în care își toarnă singuri cenușă în cap și recunosc că sunt un popor cu foarte multe slăbiciuni.

Frumoase dar … bete | GALERIE FOTO

SONDAJ: Cati bani ai aduna de pe jos?

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR – 1. Tinerele englezoaice au probleme serioase cu alcoolul. Astfel, 44% dintre adolescentele de 15 ani și 39% dintre băieții de aceeași vârstă spun că s-au îmbătat de cel puțin două ori în viața lor. Datele provin de la Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD), care a studiat 27 de țări, și numai adolescenții din Danemarca stau mai rău la acest capitol.

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR – 2. Britanicii sunt antisociali. Biroul Național de Statistică din UK a ajuns la concluzia că 81% dintre englezi sunt extrem de reci cu străinii, dar și cu nativii. Așa se explică și de ce mulți preferă să se refugieze în alcool.

Romani in Spania| Simona: “Viata e buna cu noi aici si suntem multumiti dar intr-un colt al sufletului pastrez tara mea draga.”

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR – 3. Stau extrem de prost cu igiena orală. Mulți dintre britanici au posibilități financiare mai bune decât românii, însă au o dantură urâtă pentru că ocolesc cabinetul dentistului și au declarat război periuței de dinți. Printr-un chestionar realizat de Fundația de Sănătate Dentară din Marea Britanie, s-a descoperit că 22% dintre participanți nu au mers de ani buni la dentist, iar 29% dintre adulți suferă de dureri dentare. Cu toate acestea, 25% din britanici nu se spală pe dinți nici măcar dimineața.

Românii, needucaţi, săraci şi nespălaţi, nu sunt demni de încredere

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR – 4. Sunt deprimați și obsedați de starea vremii. Potrivit Biroului de Meteorologie din UK, nativii de aici și-au dezvoltat un vocabular extrem de bogat pentru a descrie vremea de afară și spun că rata mare a depresiei se datorează în mare parte ploilor constante.

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR – 5. Nu sunt chibzuiți cu banii. Englezii preferă să-și cheltuiască și ultimul sfanț din buzunar, chiar dacă știu că asta îi va afecta pe termen lung. Un studiu arată că aceștia ajung să economisească până la bătrânețe doar o treime din cât ar economisi americanii sau nemții.

Related

comments