COAJA DE OU, CEL MAI BUN SUPLIMENT NATURAL DE CALCIU! CUM SE PREPARA!
Nutritionistii incurajeaza consumul de alimente bogate in calciu, precum lactatele si legumele verzi.
COMBINATIA CARE CURATA COLONUL SI SCADE TENSIUNEA
Cafeaua apara femeile de cancerul la colon
Cu toate acestea, coaja de ou este, de asemenea, o sursa excelenta de calciu. Coaja de la un singur ou contine in jur de 2000 mg de calciu.
Cum folosesti coaja de ou
Cel mai bun mod de a face cojile de oua sigure pentru consum este sa ucideti orice bacterie care persista pe ele. Pentru asta, adu cojile de oua la fiert, pentru aproximativ 5 minute. Apoi le puneti pe o foaie de copt si le uscati in cuptor la cea mai scazuta temperatura. Sau, daca aveti un deshidrator, nu ezitati sa il folositi.
Ingredientul cheie impotriva cancerului
15 cele mai bune DIETE de SLABIT
O rasnita de cafea este cel mai eficient mod de a macina coaja intr-o pulbere fina pe care apoi o puteti adauga la orice mancare, iar ceea ce ramane pastrati la frigder. Nutritionistii recomanda sa nu consumati mai mult de o lingurita de coaja de ou sub forma de pulbere pe zi.
kfetele.ro
Related
comments