Tot ce este construit pe baza tehnologica la un moment dat se poate defecta, chiar si o tigara electronica care este un dispozitiv creat pe o schema electronica si alimentata la o tensiune mica. Modelul este compus din trei parti: baterie, atomizatorul si cartomizorul care impreuna dau forma unei tigari clasice, dar cu un interior electronic. Ne oprim asupra unei parti cu rol crucial in buna functionare a intregului circuit si anume atomizatorul care ofera o anumita experienta. Practic, acesta activeaza tot sistemul, de aceea este recomandat sa ai mare grija sa nu il suprasoliciti.

Descopera ce sa faci atunci cand simti ca acesta nu mai ofera randamentul necesar si treptat incepe sa se strice. Sub nici o forma, sa nu incerci sa arunci tigara electronica fiindca solutii exista.

Din ce este alcatuit mai exact un model electronic de tigara

Bineinteles ca nu o sa intram in detalii tehnice care mai mult te naucesc, dar este bine sa stii in linii generale ce contine, mai ales daca ai in plan sa incepi un nou stil de viata. Pe langa piesele unei tigari electronice enumerate anterior mai este cartusul care permite trecerea de la e-lichid la atomizator care iti transmite vaporii. E-lichidul este o solutie amestecata cu diverse arome concentrate si optional este combinata cu o cantitate mica de nicotina. Se pare ca tigara electronica este un aparat anti-fumat, iar cercetatorii sustin ca accesul utilizatorilor sa nu fie oprit. Mai multe, acestea inlocuiesc cu brio modelele clasice, datorita e-lichidului care este compus dintr-o baza farmaceutica.

Rezistenta PnP-RBA - Vinci / Vinci X / Vinci R - 0.6ohm - Voopoo ( Cutie ) disponibil pe voore.ro

Despre rezistenta atomizatorului

Atomizatorul contine un element care se incalzeste, fiind alimentat de catre baterie. Lichidul este transformat in aburii care inlocuiesc cu succes fumul neplacut al unei tigari traditionale. Atomizatorul din tigara electronica este uneori sensibil pentru ca rezistenta acestuia creste atunci cand apesi pe butonul de activare. In general, se incalzeste din cauza ca e-lichidul nu ajunge pana in centrul tubului sau este mult prea uscat. In aceasta situatie este bine sa pui trei picaturi in centrul atomizatorului pentru racire. Dupa cateva minute, te bucuri din nou de vapori. Rezistenta atomizatorului este pusa mereu la incercare de fiecare data cand doresti sa fumezi.

Ce masuri iei daca partea electronica nu mai functioneaza deloc?        

Se poate intampla ca in nenumarate randuri tigara electronica sa nu mai produca deloc aburi, chiar daca ai luat masurile mentionate mai sus. Se poate ca bateria sa functioneze in continuare, dar atomizatorul din tigara electronica sa fie ars. Uneori pentru a testa sau pentru a te convinge ca intr-adevar ai nevoie de o alta componenta trebuie sa verifici legatura dintre baterie si atomizator. Uneori din cauza erorilor, acestea nu mai sunt conectate corect si influenteaza buna functionare a dispozitivului. Pentru o experienta cat mai indelungata si pentru a creste rezistenta atomizatorului este recomandat sa lasi tigara electronica usor inclinata in jos. In acest fel, substanta cu arome va curge mai rapid spre atomizator.

Pentru sanatatea ta si a celor din jur,Voore te asteapta sa iti comanzi un model performat si sa dai startul unui nou stil, mai sanatos pe  www.voore.ro.