Ion Ţiriac are la mână 11 maşini!

ASTA inseamna sa fii mafiot!

Elena Udrea s-a imbogatit în 5 ani

Este celebră pentru ţinutele sale, pentru colecţiile de poşete şi haine de lux. Unii bărbaţi au recunoscut că dorm cu poza Elenei Udrea sub pernă, ca să viseze frumos. A plecat la 19 ani din Buzău, cu câteva hăinuţe. La 30 de ani era o femeie celebră, sexy şi bogată, iar la 42 de ani este acuzată în mai multe dosarele grele de corupţie.

Copilărie în sărăcie

Elena Udrea, 42 ani, provine din Buzău, dintr-o familie fără posibilităţi. Tatăl ei a fost şofer de autobuz, iar mama a fost femeie de serviciu la un dispensar din Suceava, apoi taxatoare la societatea de transport public Buzău.

La 30 de ani, este soţia lui Cocoş

În 1992, a venit în Capitală, la studii, iar când a absolvit Facultatea de Drept a devenit avocat la propriul cabinet. În 26 decembrie 2003, s-a căsătorit cu Dorin Cocoş, la New York. Anul următor, era cunoscută ca ”blonda misterioasă de la Golden Blitz” care l-a însoţit pe Traian Băsescu la celebrul restaurant. Devine consilier la Primăria Capitalei, iar anul următor este ”blonda de la Cotroceni”. Este perioada când Elena Udrea se face cunoscută cu rochiţele foarte decoltate, cu colecţiile de pantofi şi poşete de lux.

Ce a păţit Buzdugan după ce a fost la mormântul lui Arsenie Boca

COMPORTAMENT BIZAR. Mihai Gâdea a chemat POLIŢIA, după ce I S-A PĂRUT că nişte oameni AU FĂCUT POZE în locul unde era parcată maşina lui: “Vă asigur că stăpânii lor VOR PLĂTI”

Intră în topul miliardarilor

Din 2008, este deputat, apoi ministru al turismului, cu un salariu în jur de 4.500 lei. Între declaraţia sa de avere de atunci şi ultima, din 2014, este o diferenţă de la cer, la pământ. În 2008, avea două case, o maşină şi 15.067 € în cont, iar în 2014, după divorţul de Dorin Cocoş, are două case, două maşini, 27 terenuri în Bucureşti, 18 terenuri agricole de 420.665 mp, bijuterii de 100.000 €, 1,1 milioane lei în cont, plasamente şi investiţii de 2,1 milioane lei şi 400.000 €. A declarat că fostul soţ îi mai datorează 460.000 €. Udrea este creditor şi finanţator la mai multe persoane şi firme, printre care Agro Green Nana, cărora le-a dat împrumuturi de 2.217.360 lei şi 380.000 €. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.

Trei luni după gratii

Elena Udrea a fost reţinută, în 10 februarie, de procurorii anticorupţie în dosarul Microsoft. Ajunge în arest preventiv şi este reţinută pentru trei luni (72 de zile), iar din 7 mai este plasată în arest la domiciliu. Din iunie, se află sub control judiciar. Mai este anchetată în dosarul Gala Bute şi apare în dosarul creditelor de milioane de euro luate de la BRD. Elena Udrea se află sub control judiciar şi nimeni nu a împiedicat-o să se distreze la mare, să iasă ”în lume” cu un presupus iubit şi să facă, în continuare, afaceri. Fostul ministru a depus mai multe cereri pentru a scăpa de măsura preventivă, dar toate i-au fost respinse.