Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Hotelul Hilton din Capitală, unde a fost chemat pentru a-i acorda îngrijiri cântăreţului Gabriel Cotabiţă. Artistul a suferit un stop cardio-respirator şi a căzut inconştient, iar cei aflaţi în jurul său au solicitat ajutorul medicilor.

Exclusiv! Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabiță cu o oră înainte de stopul cardiac

El a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Floreasca. “Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi apoi adus la spital. Starea lui este foarte gravă, nu este conştient şi respiră cu ajutorul aparatelor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa.

Gabriel Cotabita – Biografie

Gabriel Cotabita, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul “Holograf 1″.

Gabriel Cotabita a jucat în filmul muzical “În fiecare zi mi-e dor de tine”, de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu şi Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei “Rezervă la start”, de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care “Formaţii rock 5″ (cu formaţia Redivivus, album colectiv), “Holograf 1″ (cu formaţia Holograf), “Noapte albastră”, “Noi rămânem oameni”, “Prima iubire şi ultima”, “În fiecare zi mi-e dor de tine” (cu Marina Florea), “Prizoner”, “Viaţa e un cazino”, “Greatest Hits” (cu formaţia VH2), “Dacă n-ai iubi” (cu formaţia VH2), “Fărâme de tandreţe”, “2” (cu formaţia VH2) şi “25 de ani de nopţi albastre – Best of Gabriel Cotabiţă”.

click.ro

Citeste si:

PRINŢESA DE AUR. Copilul cuplului REGAL de vis va valora peste un MILIARD de euro până la vârsta de ZECE ANI

CE TRAGEDIE! Sotia celebrului fotbalist RIO FERDINAND a murit la doar 35 de ani

Monumentul buruienilor | Mormantul lui Gica Petrescu a ajuns intr-o stare deplorabila