Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 BERBEC
O discutie intre patru ochi cu un angajator, un partener de afaceri, sa puneti niste lucruri la punct, sa va descurcati, frumos, cu toate angajamentele. O sa scoateti din banii tinuti la secret, sa luati cuiva un cadou, sa-i faceti o surpriza placuta, sa stiti ca se bucura.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015

Horoscop 2016 toate zodiile

Horoscop dragoste 2016

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 TAUR
Se pare c-o s-ajungeti la un deznodamant fericit cu niste colaboratori care au alte pretentii acum, decat au avut atunci cand ati inceput munca. Se pare c-o sa-i dati de capat unei chestiuni legate de relatia de cuplu si o sa va-ntelegeti, veti comunica mult mai bine.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 GEMENI
Poate aveti sansa de a urma niste cursuri in strainatate sau sa lucrati, macar pentru o vreme, in alta tara sa capatati experienta, sa luati si bani. O sa va iasa-n cale cineva care sa va fascineze de-a dreptul si sa va acapareze cu totul mintea, sufletul!

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 RAC
V-ati putea imprumuta la propriul buzunar si sa luati diverse lucruri pentru casa, ori poate vreti sa reparati masina, sa cumparati lucruri noi in gospodarie. Se poate sa va schimbati locuinta sau sa plecati chiar, pentru o vreme de-acasa, la lucru sau sa invatati in alta parte.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 LEU
Se poate sa dati un examen, sa va luptati pentru o functie de conducere si sa va re-pozitionati in schema ierarhica din cadrul breslei. Poate va dati intalnire cu rudele apropiate sa puneti cu totii umarul la evenimentul festiv din week-end sau care va avea loc cat de curand.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 FECIOARA
O cheltuiala aproape de neevitat, poate fi vreun prilej rarisim sa cumparati ceva – scump, pare-se, de care sa se bucure toti ai vostri. E posibil sa va intre o suma mai mare de bani, din cei pe care nu i-ati luat la timpul potrivit si o sa va puteti achita darile, de tot felul.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 BALANTA
O sa stati la masa tratativelor pana veti obtine ce v-ati propus, fie si cu rabat, ca sa dati dovada de toleranta caracteristica, dar sa mentineti stacheta sus. Se poate sa reparati o casnicie, o relatie sentimentala sau una de afaceri, sa renuntati la un proces, la o separare.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 SCORPION
Se poate sa va rugati de un angajator sa va dea ceva de lucru, ori sa va mareasca salariul, sa va dea niste zile libere ori alte facilitati. Poate veti reusi sa va calcati pe inima sa cereti cuiva iertare pentru niste fapte care s-au petrecut candva si pe care le regretati.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 SAGETATOR
Va curteaza vreun grup, o organizatie, sa lucrati impreuna, sa puneti la bataie toate resursele, nume, renume, sa atrageti oameni de calitate, sponsori in echipa. Se observa o instabilitate emotionala, poate pentru ca omul de langa voi nu mai e sincer ca la-nceput.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 CAPRICORN
S-ar putea sa va intre niste bani si o s-aveti pentru plata facturilor curente, sa faceti aprovizionarea – s-au strans cam multe pe lista cheltuielilor. Poate ati gasit cumparator pentru masina sau locuinta pe care le-ati pus in vanzare si, fie semnati acum actele, fie la sfarsitul lunii.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 VARSATOR
Ati putea incepe cursurile unei scoli, dupa un examen prealabil, vrem test eliminatoriu si s-o porniti intr-o noua directie profesionala. Se poate sa prelungiti un contract si sa va asigurati un venit constant.

 Horoscop zilnic 7 octombrie 2015 PESTI
O sa revizuiti un contract, poate cereti o marire de salariu, bonusuri, un program mai lejer sa aveti timp si pentru familie ca va simte lipsa. O cheltuiala neprevazuta, vreo factura exagerata la telefon, sau la lumina, sau ati uitat sa platiti internetul.

Related

comments