Oana Mizil a născut primul copil al ei şi al lui Marian Vanghelie, iar primarul suspendat al Sectorului 5 nu-şi mai încape în piele de fericire. Vanghelie e un tătic foarte mândru, iar de duminică îşi poate vedea bebeluşul mai des, deoarece iubita sa a părăsit clinica privată în care a născut.

Oana Mizil arată bine după ce a născut

Nici nu zici că a născut. Oana Mizil este într-o formă de zile mari, deşi a dat naştere unei fetiţe în urmă cu 4 zile. Bruneta a ieşit din clinică în braţe cu micuţa, radiind de fericire. Îmbrăcată într-o rochiţă cu buline, Oana Mizil arată incredibil de bine. Ea a oferit şi câteva detalii jurnaliştilor adunaţi în faţa spitalului.

Primele imagini cu Oana Mizil la ieşirea din spital

”Nu mai pot de emoţii. Ce se întâmplă în acest moment cu mine este un adevărat miracol. Sunt emoţii foarte, foarte mari. Nici nu ştiu cum au trecut 4 zile. O va chema doar Maria, Maria Vanghelie. Vreau să mă ocup de acest copil. Marian este foarte foarte încântat să mă duc mai repede acasă. Încontinuu îmi spune adu-mi piticuţul acasă că m-am îndrăgostiti de el, nu mai pot să stau fără fetiţa mea. E foarte cuminte. Are nota 10 la ieşirea din burtica mamei şi nota 10 la purtare”, a spus iubita lui Vanghelie, la ieşirea din spital.

Marian Vanghelie, un tătic fericit

Oana Mizil a născut cu iubitul ei lângă ea, întrucât Marian Vanghelie, care se află în arest la domiciliu din iulie 2015, a cerut magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti să poată părăsi domiciliul joi şi vineri pentru a putea asista la naşterea fetiţei sale copilului său şi pentru a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia. Cererea lui a fost admisă în instanţă.

„În fiecare zi sunt emoţionat. Am început să gândesc altfel, dar să şi trăiesc altfel, pentru că viaţa te surprinde încontinuu (…) Dacă este nevoie schimb şi pampers. Am căpătat experienţă, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineaţa îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (…) O să rămâneţi surprinşi, o să vedeţi de acum încolo un alt Marian Vanghelie, mult mai complicat şi mai inteligent”, a declarat Marian Vanghelie miercuri.

sursa