Conjunctia Lunii cu Neptun afecteaza simtul practic, dar sporeste sansele de afirmare pe plan artistic.

Este indicat sa va ocupati de lucruri frumoase, sa va dedicati artei si sa va cultivati talentele. Nu insistati in afacerile care nu merg asa cum ati dori!

Premierul interimar Gabriel Oprea afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii, că speră să fie încheiat un acord România-SUA pentru combaterea terorismului şi a criminalităţii, criteriu tehnic important pentru includerea României în Programul Visa Waiver.

O menajeră româncă a fost arestată, într-o localitate situată în apropiere de Roma, sub acuzaţia că ar fi bătut-o pe o femeie vârstnică pe care trebuia să o îngrijească, victima fiind în stare critică, informează Corriere di Viterbo, în ediţia online.

Un actor din Portugalia a avut parte de o surpriză neplăcută după ce s-a urcat în avion: a fost debarcat rapid sub acuzația de terorism.

Silviu Prigoană a explodat, vineri seara, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune. Afaceristul a făcut o criză de nervi în direct şi i-a aruncat Adrianei Bahmuţeanu cuvinte grele.

Bloatware-ul este una dintre marile probleme pentru utilizatori, numeroase companii fiind acuzate pe parcurs de includerea unui număr exagerat de mare de aplicații inutile. Acum, însă, o organizație din China specializată în protecția consumatorului s-a decis să facă dreptate în această privință și i-a dat în judecată pe coreenii de la Samsung și pe chinezii de la Oppo.