O mai stiti pe Ioana Nae, vaduva lui milionarului Nae Nicolae? In urma cu doi ani, ea ajungea in atentia opiniei publice, dupa ce sotul ei, Nae Nicolae, supranumit si “Regele Imobiliarelor din Ilfov”, isi pierdea viata intr-un accident terifiant, spulberat de tren pe cand se afla la volanul bolidului sau de lux.

Drama a fost amplificata de situatia familiala a afaceristului, intr-o clipa trei copii minori ajungand orfani de tata.

Ramasa cu toate problemele pe cap, cu afacerile sotului incalcite si trecute pe numele apropiatilor, rudelor sau in asocieri cu persoane puternice, cu care e greu de luptat, Ioana Nae s-a trezit peste noapte din sotie de milionar, o vaduva care ducea grija zilei de maine.

CITESTE SI: GUTA E CELEBRU! A ajuns in paginile ziarelor din strainatate cu imaginile in care o bate pe Iulia

Primele imagini cu Nicolae Guta, dupa ce si-a snopit amanta insarcinata in bataie! Si-a dus iubita in Piata Obor si…

Fosta amanta a lui Nicolae Guta rupe tacerea! “Satana ma stapanea si…”

Luni intregi, Ioana Nae s-a zbatut si a cautat sa se impace cu ideea pierderii sotului, pozand acasa, cand se afla in preajma copiilor, in mama puternica si de neclintit.

Dar iata ca, la mai bine de doi ani de atunci, Ioana Nae ne serveste o lectie si ne arata ca exista viata dupa tragedii uriase ce aparent par de nedepasit.

Zilele trecute, vaduva afaceristului a participat si s-a fotografiat la o petrecere, unde apare alaturi de doi veri de-ai sai.

Imbracata intr-o rochie turnata pe corp, care ii scotea formele frumoase in evidenta, cu bustul mare scos la inaintare, chipul senin si un zambet sincer si fericit, Ioana Nae a devenit dintr-o data o femeie provocatoare ce aminteste de celebra actrita Sophia Loren.

sursa: wowbiz.ro

Related

comments