S-au dus la morga locală pentru a pune corpul fratelui în dric, darîn sicriu au găsit cadavrul unui alt român. «Au fost confundate corpurile – au explicat angajații – cadavrul rudei dumneavoastră este în drum spre România, dar îl vom găsi».

S-a întâmplat la Institutul de Medicină Legală din piazzale Verano de la Roma. Rudelor lui George Cătălin Boboc le-a fost de-ajuns o privire pentru a înțelege că mortul era altul. Începând cu acel moment, pentru rudele electricianului mort electrocutat în timp ce lucra la restaurantul Tre Scalini din piazza Navona, au fost ore de furie și descumpănire.

Peste 200 de români din Italia, înșelați de o firmă românească de recrutare

O romanca venita din Italia in concediu: «Mi-ar fi greu să mă acomodez în România, aproape nimeni nu îți spune „bună ziua, mulțumesc, vă rog!”»

Cursuri de limbă română în unele şcoli din Italia

Cei doi români s-au adresat imediat unui avocat, iar la morgă a sosit o patrulă a poliției, scrie Il Messaggero. «Am venit din Germania pentru a recupera corpul, este absurd ce s-a întâmplat», a declarat Florin Boboc.

Fratele său a murit electrocutat la locul de muncă, la subsolul restaurantului Tre Scalini din piazza Navona. Muncitorul, angajat al unei firme externe, fusese chemat pentru a repara o defecțiune la instalația electrică a localului, însă nu avea încălțăminte de protecție: când a fost lovit de o descărcare electrică deosebit de violentă, care l-a electrocutat pe loc, purta numai teniși și avea picioarele scufundate într-o baltă.

«Se poate să fie vorba de un accident de muncă, însă înainte de a vorbi despre așa ceva, este bine să așteptăm rezultatul autopsiei», au explicat anchetatorii.

Englezii sunt ŞOCAŢI. 40 de români LOCUIAU într-o casă cu trei CAMERE | GALERIE FOTO

Românii care muncesc în străinătate mai mult de 6 luni vor trece obligatoriu pe la ANAF

DECALOGUL CLANURILOR. Cele zece legi ale MAFIEI pe care niciun INTERLOP nu le poate încălca. COSA NOSTRA de ROMÂNIA

Ancheta este efectuată de Comisariatul din Trevi. Imediat ce au ajuns în piazza Navona, agenții criminaliști au coborât la subsolul localului pentru a efectua cercetări. Corpul fără viață al lui George Cătălin Boboc era întins pe podea, printre paleți, frigidere scoase din uz și pereți umezi. Hainele sale, o pereche de bermude și un tricou alb, erau pline de apă.

«Sunt unii care susțin că i s-a făcut rău dintr-odată, dar noi nu ne vom opri, așteptăm să cunoaștem rezultatul autopsiei», a afirmat Florin Boboc. Acesta analizează împreună cu avocatul său ce este de făcut. Au primit asigurări precise atât din partea poliției cât și a inspectorului de muncă ajuns la morgă: «Fratele meu – a afirmat Florin Boboc – a fost tratat ca pe un animal, vreau înapoi cadavrul său».

gazetaromaneasca

Related

comments