Când eşti hotărât să ai o relaţie cu o femeie căsătorită, sunt o serie de factori pe care trebuie să îi iei în calcul. Trebuie să înțelegi că discreţia este principalul tău aliat. Este esențial să-ţi gestionezi vizitele în dormitorul conjugal al doamnei în funcţie de programul soţului, să nu insişti cu telefoanele şi sms-urile şi să fii mereu cu ochii-n patru. Urci în apartamentul amantei, stai cât stai, dar nu uita că trebuie să mai și pleci, pentru că soţul se întoarce acasă şi poţi să dai nas în nas cu el.

Un tânăr a fost remarcat de trecători în primul rând datorită vestimentaţiei sale, ce lipsea cu desăvârşire. Bărbatul era desculţ şi avea pe el doar o pereche de boxeri. După ce s-a odihnit câteva minute pe o bordură, acesta a luat-o la pas spre gura de metrou. S-a oprit apoi într-o staţie de autobuz din zonă şi, pentru că lumea se uita uimită la el, și-a dat drumul la vorbă. Povestea lui i-a făcut pe oamenii din stație să zâmbească, într-o primă fază, iar apoi să-l compătimească sincer. S-au abținut să-l judece prea aspru, au înțeles că e tânăr și are sângele fierbinte.

Tânărul era în vizita lui obișnuită la o prietenă care locuia în zonă. Lucrul mai puțin obișnuit la această întâlnire era starea civilă a femeii, care era puțin căsătorită. Luni, întâlnirea celor doi a fost întreruptă de către soţul femeii. Acesta n-a stat prea mult pe gânduri și i-a administrat bărbatului o corecţie fizică. Apoi, fără să se gândească prea mult, l-a dat afară din casă numai cu ceea ce amantul apucase deja să pună pe el, o simplă pereche de boxeri.

Extrem de supărat, tânărul a luat-o la pas, ruşinat de postura în care era, dar hotărât să nu mai repete niciodată un asemenea gest. “Nu îmi mai trebuie cât trăiesc femeie măritată”, le-ar fi spus bărbatul celor care-i ascultau povestea în stația de autobuz.

SURSA: click.ro