Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit miercuri codul galben de caniculă.188160-9495771

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, a anunţat miercuri că va candida pentru un nou mandat, din partea UNPR, punând astfel capăt speculaţiilor privind intrarea sa în cursa pentru Primăria Capitalei.

Imagini uluitoare au fost filmate într-o comună din Vaslui. Mai mulţi copii au fost scoşi cu forţa dintr-o maşină după un echipaj de poliţie a dat cu spay lacrimogen în autoturism.

Impact violent marţi-noapte între două maşini, în centrul Timişoarei, chiar sub nasul unui echipaj de poliţie. Bucăţi din autoturisme s-au împăştiat pe zeci de metri. Șoferul vinovat, dar și mai mulți pasageri au fost răniți.

Peste o sută de persoane sunt audiate de procurori la Oradea în cazul medicilor şpăgari. Cadrele medicale dădeau adeverinţe false pentru ca oamenii să se poată pensiona anticipat.

Valul de refugiați sirieni care a copleșit Europa, în urma intensificării acțiunilor Statului Islamic în Orientul Mijlociu, a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a statului modern al cărui capitală este (adică Siria).

Cu două săptămâni înainte de începerea şcolii, 800 de unităţi de învăţământ sunt încă în renovare. Aşa că elevii fie nu vor ava unde să înveţe pe 15 septembrie, fie lucrările se vor face de mântuială.