Citeste si: Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre viaţa sa intimă: “Am fost înşelat şi părăsit!”

Oana Zăvoranu nu numai că vrea să intre în politică, dar vrea să fie și lider al partidului condus, în trecut, de Vadim. Mai mult, vedeta vrea să se răzbune pe fiica acestuia pentru „gravele prejudicii de imagine și morale aduse”. Cele două anunțuri au fost făcute printr-un mesaj pe care vedeta l-a publicat pe profilul personal de pe o rețea socială.

„Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi (luni, 12 octombrie, n.r.), văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri și fiind răspunzători de «dispariția» lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare”, a scris vedeta.

189289-8795390

În „discursul” ei, aceasta susține că îndeplinește toate cerințele unui astfel de post de conducere: „Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție și banii necesari să susțină campanii electorale demne de a ridica acest partid acolo unde trebuie. Sunt făcută pentru a fi leader (lider în limba engleză, n.r.) și asta sunt”.

Slabii de azi păstrează în garderobă amintirea grașilor de ieri

Povestea lui Radu Mazare, cel care a mutat funcţia de primar la circ

Elena Udrea s-a imbogatit în 5 ani

Aceasta mai explică faptul că poate duce partidul mai departe decât ar putea-o face contracandidații ei, dar îl include și pe Vadim Tudor în declarații. Oana susține că ea ar fi singura care a fost alături de „tribun” și care știe prin ce trecea, însă nu arată sentimente similare și față de fiicele lui, drept dovadă și faptul că este hotărâtă să o dea în judecată pe Lidia.

„Sunt printre singurii care au fost alături de acest om (Corneliu Vadim Tudor, n.r.) greu încercat acasă și doar mie îmi împărtășea ceea ce trăiește! Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atât pot ele. Anunț, pe această cale, că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior, purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de «oboseală». Hai zău? Instanța va lua act mâine (marți, 13 octombrie, n.r.) de plângerea mea și o să coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos foarte scump”, a mai scris vedeta, foarte hotărâtă să o facă pe Lidia să plătească.

click