Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor suferă de edem pulmonar acut. La scurt timp de la internare, C.V. Tudor a făcut infarct.

UPDATE 16.00 Apropiati ai lui Vadim Tudor spun că liderul PRM se zbate între viaţă şi moarte, relatează România TV. Potrivit sursei citate, următoarele ore sunt critice pentru Vadim.

UPDATE 15.00 Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV că politicianul a făcut infarct şi că se află în continuare în stare gravă la spital. Potrivit acestuia, supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.


Corneliu Vadim Tudor, ULTIMA APARIŢIE televizată VIDEO

CORNELIU VADIM TUDOR, poezie CUTREMURĂTOARE înainte de moarte: “Ultima cafea”

Corneliu Vadim Tudor, înglodat în datorii. Cum a încercat Tribunul să scape de sărăcie VIDEO

“Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000  de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. (…) Cred că s-au adunat mai multe supărări.

Am vorbit cu un medic de la Spitalul Militar şi mi-a confirmat că aşa s-au întâmplat lucrurile. Este un munte de om. Sper să depăşească acest moment. (…) Este un om foarte puternic şi optimist. (…) Era foarte supărat şi că Sorin Oprescu a omorât peste 50.000 de câini maidanezi”, a precizat Marius Marinescu laRomânia TV

UPDATE 13.00 Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor este în stare foarte gravă. La scurt timp de la internare, politicianul ar fi făcut infarct, relatează România TV. Liderul PRM este atent monitorizat de către medici.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a fost transportat, luni, de urgență la spital din cauza unor afecțiuni cardiace. Acesta este internat la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Apropiaţii liderului PRM spun că acesta avea probleme de respiraţie aşa că a fost dus la spital, unde a fost supus la investigaţii.

Medicii au stabilit că liderul PRM are edem pulmonar acut şi necesită o monitorizare atentă din partea medicilor.

Nu este prima dată când Corneliu Vadim Tudor ajunge de urgenţă la spital. Preşedintele PRM suferă de câţiva ani de diabet şi are probleme cu inima.