Adolescentul de 16 ani care, împreună cu mama lui, 51 de ani, au ucis-o în bătaie pe amanta tatăului său, 44 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor băiatul a recunoscut crima şi riscă până la 15 ani de închisoare. Mama este cercetată în libertate.
În faţa anchetatorilor, băiatul de 16 ani a încercat să ia toată vina asupra lui, pentru a-şi scăpa mama.

Părinții băiatului divorţaseră de 8 ani de soţul său, însă nu făcuseră partajul. Mama și fiul, sportiv de performanță, locuiau la Petroșani dar mai veneau și la casa pe care o aveau împreună. Aici au găsit-o pe amanta bărbatului. Aceasta și bărbatul aveau o relație de patru ani. Tot satul ştia. Fosta soţie era supărată, pentru că pensia omului se ducea acum la amantă. Femeia de 44 de ani a fost atacată chiar în poarta amantului. I-au ieşit în cale băiatul de 16 ani şi mama lui. Au zdrobit-o în bătaie.

Apoi, femeia ar fi fost târâtă câteva zeci de metri şi lăsată să agonizeze pe marginea drumului. Victima a fost operată dar s-a stins la spital. Amantul ei era la Biserică şi habar n-avea ce s-a petrecut în lipsa lui.

Femeia ucisă avea acasă doi copii şi un soţ. Lumea din sat spune că femeia trăia cu amantul pentru bani pentru că acesta avea pensie mare.

curentul.info

Related