Atunci cand cauti cel mai bun salon de make-up din Bucuresti, la Antica Studio ai o gama variata de servicii care sunt puse in practica de persoane cu experienta vasta in acest domeniu si care au acumulat cunostinte prin pregatire temeinica astfel incat sa poata oferi cele mai bune rezultate tuturor persoanelor care ne trec pragul.

Cosmetica micropigmentare – servicii profesionale adaptate sprancenelor tale

Gama de servicii de cosmetica micropigmentare este aici pentru a te ajuta sa corectezi atat tatuajele cosmetice mai vechi si gresit executate cat si pentru a da o forma actuala sprancenelor. Cu ajutorul acestei tehnici vei avea mereu sprancenele pe care ti le doresti, fara sa te ingrijorezi cu privire la desimea lor sau la faptul ca sunt fie prea subtiri, fie prea scurte sau complet inestetice. De asemenea, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la pensat sau la fardatul sprancenelor pentru ca odata ce ai apelat la micropigementare nu mai trebuie sa faci nimic din toate acestea foarte mult timp.

Make-up profesional realizat de personal cu experienta

Stim ca de cele mai multe ori machiajul este utilizat pentru a fi ascunse toate imperfectiunile de pe fata. Specialistii nostri utilizeaza machiajul pentru a descoperi toate trasaturile perfecte si pentru a le evidentia.

Machiajul profesional este cel care face diferenta intre un aspect normal si unul care ne scoate adevaratul potential in evidenta, insa este nevoie sa fii sigura ca specialistul a fost corect ales. Cu siguranta nu iti doresti suprize neplacute in momentele in care ai cea mai mare nevoie sa arati bine. toate produsele pe care le folosim sunt importante deoarece in momentul in care sunt utilizate produse de cea mai buna calitate si rezultatele vor fi superioare. Din acest motiv, vei descoperi ca machiajul profesional rezista mai mult.

Chiar daca crezi ca te machiezi perfect, in momentul in care trebuie sa te prezinti la o ocazie speciala si vrei sa te simti foarte bine, este recomandat sa apelezi la serviciile specialistilor pe care ii poti gasi la Antica Studio salon de infrumusetare.

Un specialist stie cu siguranta cum se va asorta machiajul cu tinuta purtata si cum poate fi scos in evidenta conturul fetei sau liniile fine ale acesteia, lasand totodata un aspect natural. Cu ajutorul acestor servicii vrei reusi cu siguranta sa obtii tenul perfect si te vei bucura de un make-up care sa reziste pe tot parcursul evenimentului.

La antica studio, ai la dispozitie o gama variata de servicii printre care si cele pentru extensie gene, aplicare gene fir cu fir sau chiar aplicare gene cu banda. Atunci cand ai decis ca acesta este pasul pe care vrei sa il faci, te asteptam in salonul nostru pentru a iti prezenta toti pasii astfel incat sa te bucuri de noile gene. Indiferent de ce anume iti doresti sa faci, cu siguranta in salonul nostru poti obtine acea schimbare de look de care ai nevoie pentru a te simti cel mai bine.

Detalii de contact:

Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Programari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio