Corneliu Vadim Tudor îşi înşela soţia, a dezvăluit Oana Zăvoranu. În cadrul unei emisiuni TV, ea l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Corneliu Vadim Tudor. Oana l-a acuzat că si-ar fi inselat soția şi a afirmat că Vadim avea o amantă cu 10 ani mai tânără.

Mai mult, Oana Zăvoranu a susținit că Vadim doar pozează într-un familist convins. În realitate, și-ar înșela soţia pe unde apucă.

Citeste si: Adevărul a ieşit la iveală: Arsenie Boca, MILIONAR în EURO!

“Acest Vadim trăieşte cu o avocată, Adelina Popovici. Dacă ăsta vrea război cu mine, deşi nu are în sânge. Familist convins, care e cu biblia după el..”, a spus Oana Zăvoranu.

Scandalurile au fost la ordinea zilei între cei doi în ultimii ani. Nici Vadim nu s-a lăsat vreodată mai prejos.

“Vreau sa spun ca asta este o parazita, careia i s-a infundat. Şi daca ea crede ca o iubeste lumea ca si-a bagat-o pe maica-sa in spital, se insala. Ea nu reprezinta nimic, nu are nicio meserie. Actrita nu e, jurista nu e, gurista…este o mu…ă, este un pamflet”, spunea Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu.

“Omul are multe belele şi vine şi latră ca o căţea turbată, păduchioasă. Şi-a făcut 100 de operaţii. Oana, da nu îţi este ruşine?”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si: Ipoteza șocantă: Corneliu Vadim Tudor ar fi fost lichidat