Unele trucuri sexuale sunt nerealiste sau de-a dreptul amuzante. Nu şi următoarele! Iată ce fel de preludiu îţi face imediat poftă de sex, oricât de obosită ai fi,…
… cum poţi avea orgasm  prin penetrare şi cum îi poţi face un sex oral de nota zece, chiar dacă nu eşti expertă.

Iată cele mai bune opt trucuri sexuale. Sunt uşor de pus în practică şi au efect garantat!

Simulează actul sexual, dacă vrei să îţi vină pofta de sex

Se spune că pofta vine mâncând, dar dacă începi să faci sex, deşi nu ai chef, cel mult, te alegi cu un disconfort fizic, care îţi taie pofta de sex şi mai tare. Ce poţi face atunci?

Decât să aştepţi “momentul potrivit”, mai bine îţi păcăleşti mintea şi trupul. Încercaţi sexul simulat, în trecut folosit ca metodă de contracepţie sau de către tinerele care voiau să îşi păstreze virginitatea. Roagă-l pe iubitul tău să te tachineze cu penisul în zona intimă, simulând actul, dar fără penetrare. Câteva săruturi bine plasate pe gât, mişcările potrivite şi îţi vei dori sexul mai mult ca orice.

Iubeste un barbat cu burta

STIINTA CONFIRMA: BARBATII CU BURTA SUNT MAI BUNI LA PAT! IATA DE CE!

Si grasutele pot fi sexy! Are peste 100 kg, dar se lasa fotografiata in ipostaze foarte fierbinti: GALERIE FOTO

Amână actul sexual, dacă vrei orgasm prin penetrare

De regulă, atunci când femeia nu poate atinge orgasmul în timpul sexului, iubitul ei o aduce la orgasm din timpul preludiul prin alte metode. Aici este marea eroare, care ţine orgasmul vaginal la distanţă. Data viitoare când încearcă să te aducă la orgasm prin sex oral, de exemplu, atunci când eşti aproape, roagă-l să te penetreze dintr-opoziţie care permite stimularea clitorisului. Sexologii susţin că jumătate dintre femeile care nu puteau să aibă orgasm doar prin penetrare, reuşesc să îl aibă regulat, după ce folosesc această metodă de mai multe ori.

Cum îl faci să tremure de plăcere în timpul sexului oral

Prima şi cea mai importantă regulă: nu fii gentilă! Dimpotrivă, fii cât mai fermă atunci când îl strângi cu buzele sau mâinile. Bărbaţii preferă abordările mai îndrăzneţe, iar plăcerea creşte odată cu intensitatea stimulării. Un truc eficient este să îi strângi penisul cu o mână în timp ce îi stimulezi oral capul penisului. Astfel, alternezi stimularea fermă cu cea gentilă şi îl aduci foarte uşor la orgasm.

În timp ce îi faci sex oral, poţi “scăpa” nişte gemete, care îi dau de înţeles că îţi place foarte mult ceea ce îi faci, lucru care îl face să se relaxeze şi să se excite în acelaşi timp.

Cât despre poziţia în care îi faci sex oral, cea în care el stă în picioare, iar tu în genunchi, eventual pe un pat, în faţa lui, este ideală din mai multe motive: îţi oferă un unghi accesibil din care să îl stimulezi, iar mişcarea este mai uşor de realizat, deci oboseşti mai greu.

Învaţă mecanismele orgasmului, pentru a-l avea repede şi regulat

Cu cât repeţi mai des o acţiune, cu atât ea devine mai uşor de făcut, involuntară chiar (atunci când ceva ne face să zâmbim). Dacă analizăm curbarea involuntară a buzelor atunci când zâmbim, în acel moment creierul reacţionează la starea de fericire şi eliberează serotonina.

La fel e şi cu orgasmul. Cu cât apar mai multe semnale premergătoare lui, cu atât creierul acţionează în direcţia răspunsului orgasmic. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le faci înaintea orgasmului, cum ar fi gemetele, mişcările sau respiraţia şi încearcă să le exagerezi, pentru a păcăli creierul că te apropii de orgasm. Tocmai de aceea, psihologii ne sfătuiesc să zâmbim cât mai mult, chiar fără motiv, căci aşa ne vom simţi mai fericite.

Atinge-te în timpul sexului, pentru a seduce plăcerea

Un test pentru a vedea cât de bine te simţi în pielea ta şi cât de mult de bucuri de sex cu iubitul este modul în care te atingi. Femeile care îşi cunosc propria sexualitate ştiu să ia iniţiativă şi să se atingă singure în timpul sexului. De îndata ce realizezi că tu, în primul rând, eşti responsabilă pentru plăcerea ta, vei trăi sexul la o altă intensitate.

Vorbeşte în timpul sexului

Probabil că de la filme ni se trage. El şi ea vorbesc şi dintr-odată se opresc, se privesc profund în ochi şi fac sex pasional. Încercăm să traspunem vraja din film în realitate, doar că… el nu te atinge cum îţi doreşti, iar pasiunea se cam duce. Ţi se pare penibil şi deloc romantic să îi oferi instrucţiuni sau ţi-e frică să nu pari prea pretenţioasă. Alungă aceste gânduri.

Iubitul tău se întreabă în tot acest timp dacă face bine ce face. Dacă i-ai oferi indicaţii şi ai culege cu entuziasm roadele muncii lui, el ar fi mult mai uşurat. Nu subestima orgoliul unui bărbat care vrea să fie perceput cel mai bun amant din câţi ai avut.

Foloseşte lubrifiantul… pe el

Să zicem că apelaţi la lubrifiant pentru a mări plăcerea. Oferă-i o mică surpriză, aplicându-l de această dată pe el, înaintea sexului. Dacă atingerea ta este una lubrifiată, plăcerea va fi mult mai mare pentru el. Nu folosi însă decât o cantitate mică, pentru că altfel se reduce forţa de frecare.

Fă-i cunoştinţă cu vibratorul tău

Ce poate fi mai minunat decât penetrarea iubitului? Stimularea clitorisului cu un vibrator în mod simultan, iar iubitul tău nu ar trebui să se simtă lezat. Puţine femei apelează la acest truc, deşi el e ridicat în slăvi de sexologi, tocmai pentru că încercăm să le protejăm orgoliul cu costul plăcerii noastre.

Cum negociezi cu el? Spune-i că dacă vrea să facă sex cu tine din poziţii care nu permit stimularea clitorisului (cum ar fi, preferata bărbaţilor, doggie style) trebuie să îţi permită să aduci micul accesoriu cu voi în pat. În fond, plăcerea trebuie să fie de partea amândurora, nu?

sursa

Related