Cele mai manipulatoare femei in functie de zodie – Să ştii să fii femeie e o întreagă artă, o muncă depusă întreagă viaţă iar chiar dacă te loveşti de fel de fel de obstacole, trebuie să-ţi antrenezi creierul, inima dar mai înainte de toate muşchii fetei, pentru a ieşi zâmbăreaţă orice s-ar întâmpla.

cele-mai-manipulatoare-femei-c3aen-funcc5a3ie-de-zodie-8469549

Când toate lucrurile rele par că se întâmplă numai şi numai nouă, avem tendinţa să ne “gudurăm” pe lângă cei din jurul nostru pentru un strop de linişte, fericire şi pace. Ce se întâmplă însă când toate acestea sunt duse la extrem? Ei bine, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai manipulatoare femei ale zodiacului şi cum “acţionează” acestea.

Femeia Taur este foarte bine pusă la punct, are toate lecţiile învăţate şi-şi cunoaşte foarte bine interlocutorul înainte de a-l avea în faţă. Pune mare accent pe armele sale de seducţie, e capabilă şi sigură pe ea, aşa că e aproape imposibil să-i rezişti mai ales când îţi cere în mod suav câte un capriciu, o plăcere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile.

Femeia Gemeni este o petrecăreaţă, o fire energică ce-i place să facă cuceriri peste tot pe unde merge. Nu se va mulţumi în veci doar cu un singur bărbat şi cu ce poate acesta să-i ofere. Adoră luxul şi bunăstarea aşa că întotdeauna îşi va căuta variante şi alternative. Va obţine întotdeauna ceea ce-şi doreşte şi va apela la compromisuri, la sexualitate dacă este nevoie doar pentru a ieşi aşa cum îşi doreşte. Bărbaţii naivi şi care se îndrăgostesc repede sunt “prada” ei favorită.

Femeia Fecioara este extraordinar de ordonată, liniştită, calmă şi organizată în toate. Când vine vorba de partener este extrem de selectivă şi mereu te va face să te simţi inferior ei doar pentru că te-a ales pe tine şi nu pe altul. Te va manipula să faci tot ceea ce îşi doreşte deoarece de fiecare dată se va da pe sine drept exemplu şi se va juca puţin cu psihicul tău. Îţi va impune noi norme despre ceea ce este bine, corect şi ce trebuie să faci de acum încolo pentru a nu o supăra

citeste mai multe pe: yve.ro