Horoscop zilnic 8 octombrie 2015

Horoscop octombrie 2015

Horoscop noiembrie 2015

Cele mai infidele zodii!

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 BERBEC
Va propuneti sa obtineti acordul sefilor pentru schimbarile pe care le doriti, fiind convins ca toata lumea va avea de castigat. Dupa-amiaza, vi se cere sa mai aveti rabdare.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 TAUR
Sunteti invitat pe neasteptate la o petrecere si pentru moment nu gasiti motive pentru un refuz amabil. Dupa-amiaza, partenerul de cuplu va incurajeaza sa mergeti singur.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 GEMENI
Inaugurati debutul unei activitati care va ofera posibilitatea de a visa, de a avea noi sperante. Colegii se simt oarecum amenintati si incearca sa va demobilizeze.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 RAC Bombardati efectiv persoana iubita cu declaratii de dragoste si sperati ca astfel nu va va mai intreba ce aveti de gand sa faceti in viitor. Dupa-amiaza, oferte profesionale noi.


Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 LEU

Este bine sa fiti foarte prevazator, mai ales daca sefii va impun sa semnati contracte ori alt fel de acte, indeosebi cele care prevad penalitati. Pasiunile uitate revin.


Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 FECIOARA

Relatiile familiale se tensioneaza in momentul in care anuntati ca plecati singur la drum. Dupa-amiaza, reprosurile pot accentua neintelegerile, asa ca mai bine renuntati!

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 BALANTA
Incep sa apara primele recompense pentru contractele pe care le-ati acceptat si parca viata devine brusc mai frumoasa. Imediat, vor aparea si rudele ori prietenele “abonate”.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femei care fac din băieţii mamei bărbaţi

Horoscop 2016 toate zodiile

Horoscop dragoste 2016

 
Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 SCORPION
Sunteti mult mai amabil decat de obicei (de “vina” pot fi si sentimentele de afectiune de care va lasati cucerit azi si care se vor transforma curand in pasiune).


Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 SAGETATOR

Neintelegerile cu ceilalti membri ai familiei tind sa se accentueze si aveti momente cand v-ati muta oriunde, chiar si in pivnita. Unii nativi cauta casa cu chirie!


Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 CAPRICORN

Va considerati cel mai norocos om de pe pamant doar pentru ca sunteti bagat in seama de catre sefi. Emotiile sunt mari, mai ales daca vi se comunica o promovare.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 VARSATOR
Micile nerealizari profesionale sunt compensate de reusitele sentimentale. Persoana iubita stie cum sa va arate ca va iubeste si chiar va pretuieste cu adevarat.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015 PESTI
Nu vreti sa amanati nimic si preferati sa ramaneti peste program, sperand ca veti putea sa plecati mai devreme maine. Reusesc finalizarea doar foarte putini nativi.

Related

comments