Cu atasamentele potrivite, puteti inchiria un miniexcavator pentru a finaliza o gama larga de sarcini de amenajare a teritoriului rapid, in siguranta si eficient.

Unul dintre principalele beneficii ale inchirierii unui miniexcavator este varietatea de lucrari de amenajare a teritoriului pe care le puteti finaliza pentru a va transforma in siguranta si convenabil curtea sau santierul proiectului. In plus, cu amprenta sa compacta, puteti manevra cu usurinta un miniexcavator printr-o poarta din curte si in jurul spatiilor inguste, iar greutatea sa redusa il face usor de incarcat pe o remorca pentru transportul catre diferite locatii ale proiectului. Cand aveti nevoie sa inchiriati un excavator, tineti cont si de urmatoarele informatii.

Mai jos sunt cinci dintre cele mai frecvente sarcini de amenajare a teritoriului pe care le puteti indeplini cu un miniexcavator, pur si simplu schimband atasamentele:

Sapat si nivelare

Indiferent daca sapati pentru a instala o cada cu hidromasaj in pamant sau sa faceti santuri pentru a repara o conducta de canalizare, cea mai obisnuita functie a unui miniexcavator este sa folositi bratul pentru sapat cu o gama larga de atasamente cu cupe. Este posibil sa nu puteti sapa atat de mult pamant la fel de adanc ca cu un excavator de dimensiuni mari, dar veti putea manevra un miniexcavator in spatii inguste, cum ar fi curtile din spate, mult mai eficient decat cu unelte de mana. De asemenea, puteti atasa o galeata de nivelare pentru umplere. In cazul in care nu va descurcati, cititi despre cum se opereaza un excavator.

Incarcare si ridicare

Bratul unui miniexcavator va permite, de asemenea, sa culegeti, sa ridicati si sa aruncati material la altitudini mai mari decat un miniexcavator, iar incarcarea poate fi finalizata rapid si eficient cu capacitatea miniexcavatorului de a-si pivota cabina la 360 de grade. De asemenea, puteti atasa un carlig de manipulare a materialelor sau o galeata cu atasament  pentru a ridica si a aseza cu grija obiectele grele la locul lor.

Curatarea si pregatirea zonei de lucru

Aproape fiecare proiect in aer liber incepe cu defrisarea terenului pentru a pregati santierul pentru imbunatatiri si imbunatatiri ale amenajarii teritoriului. In multe cazuri, acest lucru necesita indepartarea cioturilor de copaci, a pietrelor si a tufisurilor si a ierbii. Cu un miniexcavator, puteti atasa un ripper pentru a taia in pamant si a slabi sau smulge pietre si radacini adanci, precum si un accesoriu de taiat perii pentru a tunde orice vegetatie densa. Si puteti folosi o galeata cu atasament pentru degetul mare pentru a manipula pietre, cioturi mici, ramuri si copaci.

Spargerea si demolarea betonului

Miniexcavatoarele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a sparge in siguranta si eficient caile de acces si peretii de sprijin si pentru a demola structuri mici, inclusiv soprone si garduri. Betonul se poate desprinde usor si rapid cu ajutorul unui ciocan hidraulic care actioneaza ca un ciocan-pilot si puteti folosi o galeata cu atasament pentru degetul mare pentru a trage in jos peretii sau acoperisurile mici intr-un mod sigur si controlat.

Compactarea solului

Daca doriti sa construiti o noua alee sau orice structura noua pe site-ul dvs., veti avea nevoie de o fundatie puternica si stabila la care sa lucrati. Dupa ce curatati pamantul de resturi si il clasificati la forma dorita, veti dori sa-l compactati pentru a-i creste rezistenta si pentru a preveni ca aerul sau apa sa deranjeze solul. Folosind un miniexcavator, puteti atasa un compactor pentru a comprima si netezi solul intr-un mod mai rapid si mai temeinic decat cu rolele actionate manual.