Daniela Crudu sare dintr-un dosar in altul. Chemata sa dea cu subsemnatul in scandalul de proxenetism in care au fost implicate mai multe fete din showbiz, acum, s-a aflat ca fosta iubita a lui Mihai Costea ar avea legaturi si cu Dosarul Microsoft.

Daniela Crudu face ce face si ajunge in centrul atentiei. Uneori fara voia ei, alteori cu buna stiinta, asistenta tv iese dintr-un scandal si intra in altul. Ultima isprava a fetei este legata de numele unui greu din Dosarul Microsoft.

Astfel, dupa ce bruneta a fost chemata sa dea cu subsemnatul in dosarul proxenetism in care apar mai multe fete din showbiz, clientul preferat fiind Ioan Neculaie, milionarul cu elicopter de la Brasov, acum exista zvonuri ca fosta iubita a lui Mihai Costea ar fi avut unele legaturi si cu Gheorghe Stelian, personaj cheie in Dosarul Microsoft, apropiat al lui Dorin Cocos si al fiului acestuia, cel care, la randul lui, a fost unul dintre oamenii de afaceri instariti care s-ar fi bucurat de nurii frumoaselor din showbiz.

61670060-7328511

Acesta ar fi solicitat, la un moment dat, sa fie insotit de “Cruduta” pe timpul unui zbor, un fel de companie la nivel inalt, iar tanara, obisnuita in trecut cu elicopterele, ar fi acceptat si a facut pasul spre jet-urile private de lux.

Nu stim daca a fost vorba de vreo fantezie a lui Stelian, insa cunoastem interesul afaceristului pentru fetele frumoase si celebre. Practic, “Cruduta” a sarit din elicopter in avion si dintr-un dosar in altul.

“Stelu” este cercetat sub control judiciar.

sursa

Related