Plosnitele de pat sunt insecte raspandite pe tot globul, care paraziteaza omul de mii de ani. Plosnitele de pat se hranesc exclusiv cu sange uman, traind alaturi de noi in cele mai ascunse locuri.

Fiind nocturne, activitatea acestora este adeseori invizibila in timpul zilei, insa, pe parcursul noptii, se infiltreaza in asternuturi si in alte locuri in care ne odihnim. Cum putem scapa de acest mic parazit ale carui muscaturi sunt vizibile si dureroase? Este foarte simplu!

Cimex Eradicator de la Polti este cea mai eficienta solutie plosnite din prezent. Acest aparat inovator poate sa elimine atat insectele, cat si larvele sau ouale acestora in doar cateva minute. Folosind puterea aburului incalzit la temperaturi mari, aparatul reprezinta o metoda ecologica de dezinsectie, care nu implica folosirea substantelor periculoase.

Aburul generat de acesta poate fi incalzit pana la 180°C, eliminand 100% din oua si peste 90% dintre plosnitele adulte la o singura folosire. Tocmai din acest motiv este cea mai buna solutie pentru plosnite pe care o poti avea la dispozitie.

Daca ne gandim ca optiunea alternativa ar fi sa chemam o firma de dezinsectie, care va trebui sa efectueze trei sau poate chiar mai multe operatiuni pentru a ne scapa de acesti paraziti, putem vedea de ce aparatul Cimex Eradicator este cea mai viabila solutie plosnite pe care o avem la indemana.

De asemenea, firmele de dezinsectie folosesc insecticide puternice, cu potential periculos atat pentru om, cat si pentru animalele de casa, in timp ce Cimex Eradicator foloseste doar puterea naturala a aburului, alaturi de o solutie biologica, ce nu pune in pericol sanatatea noastra! Astfel, camerele sunt gata de folosit imediat dupa operatiunea de eliminare a plosnitelor de pat.

Mai mult, Polti Cimex Eradicator este atat o solutie pentru plosnite de pat, cat si pentru eliminarea microbilor, bacteriilor sau chiar a virusurilor. Aburul uscat generat de acest aparat functioneaza pe orice suprafata sau material textil, fara a lasa urme!

Cum functioneaza aparatul Polti Cimex Eradicator?

Acesta este un generator de vapori, care dispune de un boiler si de un furtun, la capatul caruia se ataseaza o duza speciala. Aceasta incalzeste vaporii pana la 180°C, temperatura suficient de ridicata pentru a elimina majoritatea microorganismelor.

Aparatul functioneaza cu apa de la robinet, de o duritate medie. In plus, se recomanda folosirea alaturi de un detergent dedicat, HPMed, care este o substanta naturala, fara efecte nocive asupra mediului, si care elimina mirosul neplacut emanat de acesti paraziti!

Folosirea acestei solutii pentru plosnite de pat garanteaza atat succesul operatiunii, cat si sanatatea celor din jur. Astfel, nu va mai fi necesara folosirea insecticidelor periculoase, iar camerele pot fi folosite atat in timpul, cat si imediat dupa tratamentul cu Cimex Eradicator. Desi este voluminos, aparatul nu consuma mai mult decat electrocasnicele normale, fiind cea mai eficienta solutie plosnite si in termeni economici!

Inainte de a incepe operatiunea de eliminare a plosnitelor, trebuie sa ne asiguram ca stim cu ce avem de-a face. Plosnitele de pat, desi mici, pot fi depistate cu ochiul liber, in stadiul adult.

Larvele sau ouale sunt mult mai mici, albe sau transparente, motiv pentru care pot fi depistate mai greu. Pot fi verificate asternuturile, care pot prezenta urme de sange sau resturi de insecte, precum si pliurile saltelelor, unde acesti paraziti obisnuiesc sa se ascunda.

Insa asta nu este tot! Alaturi de Cimex Eradicator, Polti a dezvoltat si un sistem modular, care cuprinde un accesoriu dedicat (duza Polti Steam Disinfector) care se poate atasa la oricare dintre aparatele Polti Vaporetto sau Polti Lecoaspira, transformandu-le in veritabile solutii pentru plosnite de pat!

Asadar, daca vrei sa ai parte de cea mai eficienta solutie pentru plosnite de pat, comanda un Cimex Eradicator sau accesoriul Steam Disinfector si pregateste-te sa scapi pentru totdeauna de acesti paraziti!