Jocurile de budoar aprind, ca focurile de artificii, performanțele sexuale ale partenerului tău. Află ce-i place și care sunt căile de a-i aprinde dorința.Preludii pe placul bărbaților: Șopește-i vorbe de amor… și îndemnuri directe

Tu știi mai bine ce cuvinte stimulează dorința partenerului. Dacă-i place să știe cât de mult îl iubești, nu te sfii să-i faci declarații sincere de dragoste. Dar, dacă clasicul „te iubesc“ nu-și face efectul, lansează-i îndemnuri directe spre acțiune. Un simplu „Am chef de tine“, „Ia-mă“, „Te vreau“ își vor face imediat efectul. Îți poți pigmenta șoaptele cu cuvinte mai fără perdea –doar dacă le poți rosti cu dezinvoltură și dacă nu-l deranjează pe partener.

Preludii pe placul bărbaților: Dă curs fantasmelor

Dezvăluiți-vă unul altuia fantasmele. Învinge-ți timiditatea și dă curs fantasmelor lui. Te vrea îmbrăcată în scufiță roșie cu tocuri? Dacă asta nu te deranjează, fă-i pe plac. Ba chiar subliniază că ai cu adevărat chef să încerci lucruri noi cu el, arătându-i astfel disponibilitatea de a-ți depăși reținerile pentru a-i face pe plac. Încearcă să-l surprinzi, să-i aprinzi imaginația și să-i alimentezi astfel dorința.

Preludii pe placul bărbaților: Ia inițiativa

Contrar prejudecăților, mulți bărbați preferă ca partenera să fie cea care ia inițiativa în jocurile premergătoare actului sexual. Mângâieri, masaj aromat, totul în ținute sexy și într-o atmosferă propice – lumină voalată, lumânări, muzică în surdină, sau poate doar o cină calmă în doi  – sunt ingredientele de care partenerul tău are nevoie pentru a se relaxa și pentru a ți se dedica total.